Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Kalb-i Mecruh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Sanki millet toplanıpta bir namussuzluk yapmış gibi yada bir günah işlemiş gibi izlenim veriyorlar.. Elhamdulillah müslümanız kardeşim.. Senin kadar olmasada kıyısından köşesinden bizde biliyoruz neyin doğru neyin yanlış olduğunu... Böyle insanları yererek insanları zan altında bırakarak fikir beyan edeceksen tekrar diorum KUYRUĞUNU KIS. VE ÇALILARIN ARASINDA KAYBOL...

DURUBEY, Estagfirullah ben öyle birşey kastettmedm aklımın ucuna bile gelmedi. Namussuzlukta ne demek. Sadece uygun olmadığını dile getirdm. Lütfen daha fazla çirkinleşmeyin. !

Kalb-i Mecruh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Şeyh Sadi-i Şirazi ve babasının teheccüde kalktıkları sırada; Şeyh Sadi öyle bir söz etti ki, babası bile çileden çıktı...!

Şeyh Sadi-i Şirazi'nin ibadet etmek maksadıyla geç vakte kadar babasıyla birlikte oturduğu bildirildi.
Şeyh Sadi-i Şirazi'nin pencereden dışarı baktığında komşu evlerin karanlık olduğunu görerek babasına:

"Baba ! Ne olurdu şu evdekiler de kalkıp 2 rekat namaz kılsalardı. Ölü gibi uyuyorlar..."dediği öğrenildi.
Şeyh Sadi-i Şirazi'nin bu sözleri üzerine babasının kendisine şunları söylediği ifade edildi:

"Canım Oğul! Halkı çekiştireceğine keşke sen de uyusaydın..."

Kimseyi çekiştirdiğim yok, beni kimse ilgilendirmiyor. Sadece düşüncemi söyledim. Bu nası bi sui zandır lütfen kendinize gelin.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Neyin uygun olup olmadığını kimse sana sorarak yapacak değil.. dediğim gibi insanları zan altında bırakarak gelipte burada vaaz vermeye kalkma.. sevdiğin tanıdığın güvendiğin arkadaşlarına gidersin.. özelinden dersinki: ya kardeş ben bunu uygun bulmuyorum gitme dersin.. UYGUN OLANI VE GÜZEL OLANI BUDUR...
ama olmuş bitmiş yapılmış bişeye sen gelipte yanlış yaptınız uygun değil falan filan dersen dahada çirkiinnleşeceğim

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Tamam yeter ALLAH aşkına ..

Kalb-i Mecruh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Klavyenin Arkasından Konuşmayın Sayın Dergah Ve Cemaat Toplulukları Ve Onun Muritleri ....
Evet Bu Bir Hizmetti Çokta iyi Olmuş , Mesela Cuma Günleri Önce Yasin okuyan daha sonra aynı agızla Dedikodu yapan kadınların Gününden daha iyidir.Piknikte kadınlarla erkeklerin ayrı oldugu söylenıyor Zaten .Ham Sofulukta Maşallahımız Var . Biliyormusunuz Cem karacada işte bu zıhnıyet yuzunden ateist olarak Yaşamış Ömrünün Bir Kısmını , Camide Ön safa geçilmez diye itelediğimiz çocuklarımızı barlardan topluyoruz . Çok Sofuyuz ama Maalesef salaten tuncina gibi kısa yoldan cennete götüren duaları okumayı bır dın gıbı benımsetıyoruz Ölülerimiz yasın isterken , Biz onlara peygamberımıze yazılmış naatları Okuyoruz . Neyse Konuşulacak Konular bunlar arkadaşlar Asosyal arkadaşlarımıza Allahtan Sabırlar dilerim...

Arkadaşım,beni cemaatimin arkasında saklama. Hem ne saçmalıyosun sen? Yok kısa yoldan cennete gidicekmişiz bilmem ne.. Cidden bu ağır suçlamalarınızı kaldıramıyorum. Herkes ağzından çıkanı 10 kez düşünsün. Ben bu siteye yeni geldm, bana düzgün bi şekilde anlatabilrdiniz, kardeşim böyle böyle oldu aklına yanlış düşünceler gelemsin die.
Direk içiniz fesat diyerek değil..! Bende bence yanlış der çekilirdm. O kadr!

Kalb-i Mecruh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Neyin uygun olup olmadığını kimse sana sorarak yapacak değil.. dediğim gibi insanları zan altında bırakarak gelipte burada vaaz vermeye kalkma.. sevdiğin tanıdığın güvendiğin arkadaşlarına gidersin.. özelinden dersinki: ya kardeş ben bunu uygun bulmuyorum gitme dersin.. UYGUN OLANI VE GÜZEL OLANI BUDUR...
ama olmuş bitmiş yapılmış bişeye sen gelipte yanlış yaptınız uygun değil falan filan dersen dahada çirkiinnleşeceğim

Kimse bana sorsun da yapsın diye birşeymi söyledm. Ben burda kimseyi tanımıyorm. Tevafuken konuyu açtm ve şaşırdm. Beni kimse ilgilendirmiyor Allah aşkına ne yaparsanız yapın. Ya Sabr yaaa..

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Kimseyi çekiştirdiğim yok, beni kimse ilgilendirmiyor. Sadece düşüncemi söyledim. Bu nası bi sui zandır lütfen kendinize gelin.

Sayın Kalb-i Mecruh,

Yaşanan tartışma bugünkü bir mesele değildir. Yeni bir üye olarak öncesini bilmediğiniz, günlerce süren hararetli tartışmaların yaşandığı ve bir kaç konunun kilitlendiği bir konu hakkında yorum yaparak bir anda küllenmeye yüz tutan bir ateşi tekrardan alevlendirdiniz. Bunu kasıtlı yapmadığınızdan yola çıkarak fikrinizi beyan ettiğinizi kabul ediyoruz. Konu, nereden baktığımıza bağlı olarak değişen bir konu olduğundan hedef olmamanız için konunun daha fazla uzatılmamasını tavsiye ediyorum.

Sağlıcakla kalın.

Kalb-i Mecruh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Sayın Kalb-i Mecruh,

Yaşanan tartışma bugünkü bir mesele değildir. Yeni bir üye olarak öncesini bilmediğiniz, günlerce süren hararetli tartışmaların yaşandığı ve bir kaç konunun kilitlendiği bir konu hakkında yorum yaparak bir anda küllenmeye yüz tutan bir ateşi tekrardan alevlendirdiniz. Bunu kasıtlı yapmadığınızdan yola çıkarak fikrinizi beyan ettiğinizi kabul ediyoruz. Konu, nereden baktığımıza bağlı olarak değişen bir konu olduğundan hedef olmamanız için konunun daha fazla uzatılmamasını tavsiye ediyorum.

Sağlıcakla kalın.

Evt kardeşim. Ben öncesini bilmem. Niyetimde fitne çıkarmak, fesatlık yoktu. Rabbım şahit . Tevafuken rastladm ve düşüncemi yazdım. Ciddn şuan çok üzgünüm. Selametle kalın.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray

Arkadaşım,beni cemaatimin arkasında saklama. Hem ne saçmalıyosun sen? Yok kısa yoldan cennete gidicekmişiz bilmem ne.. Cidden bu ağır suçlamalarınızı kaldıramıyorum. Herkes ağzından çıkanı 10 kez düşünsün. Ben bu siteye yeni geldm, bana düzgün bi şekilde anlatabilrdiniz, kardeşim böyle böyle oldu aklına yanlış düşünceler gelemsin die.
Direk içiniz fesat diyerek değil..! Bende bence yanlış der çekilirdm. O kadr!

Size düzgün bir şekilde anlatalım. Anlatalım anlatmasına ama siz kime sordunuzda anlatmak istemedi size. Direkt olarak konuya yorum yapma hissiyatını neden duydunuz. Bir tek kişiye uygun gelmeyeni seçipte konuya yorum yapıyorsunuz. Diğer tarafta olumlu yanıt veren 30-40 kişi var. Bir tek kişiye sordunuzmu? Y da arkadaşlar bu nasıl bir olaydı diye konuya yazdınızmı? Kimseyi çekiştirdiğim yok diyorsunuz. Yokta eden bu kadar tepki alıyorsunuz? Millet size özel bi tartışma konusumu hazırlamış yoksa burada? Daha dün üye olmuşsunuz. Nasıl bir bilgiye nasıl bir kişiliğe nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu bilemeyiz. Paylaşımlarınıza baktım. Değerli bir yapıya sahip görünüyor ama keşke ön yargılı davranmayıp yorum yapmadan önce araştırsaydınız.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yeter
demek yetmezki bazen ah içimdeki bir öykü ağıtlarla biter...

Madem herşeye cevap geliyor
Ben eksik cevap vermişim tamamlayayım

DÜNDEN BERİ bize soruluyor efendim,
Bi_iznillah 'ta gitti mi?
Bi_iznillah 'ta katıldı mı?
aldığım son telefon ile gereken lüzum üzerine bildiririm ki,
böyle bir organyasyonun içinde olmadık, olmayızda...

Biz iznillah kim soruyor Allah aşkına?
3 aydır gelenlerin yazılı olduğu konuyu görmemişlermi :)
Doğrusu adın bile geçmedi aramızda..

Kalbi mecrur kardeşim karma bir toplantı yapmadık bunu defalarca dile getirdik !
Gelmediniz,görmediniz,bilmiyorsunuz.

Hakkımızda konuşmaya hakkınız yok..
vesselam..

Üst Alt