Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
zaten eski konulara yorum yapıldığında da eskiler gündeme gelmesin deniliyo güzel bi konu tekrar açılmazsa kilit vurulucak korkusuyla
ya da biri yorum yapmazsa eskiyi gündeme getirmiyim diye nasıl okuyucak bu millet daha öncelerini

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Gölge yönetim olarak bazı şeylere fazla mı dikkat ediyoruz bilmiyorum ama bu sefer bu konuyu atlamayacam :D

Geceler kardeşimin 2008'den konu tekrarı diye kapattığı Katre-i Matem'in açtığı yeni açtığı konu:Bir yerlerde tıkanıp kaldıysa hayat .... 3 yıl geçmiş o konu açılalı. yani Katre-i Matemin açtığı konu açık kalsa nolur sanki :) bizler farkında bile olmayız zaten :) sizde görmezden gelin en azından ayıptır ya :D

Geçenlerde Dilsitan'a da çok gülmüştüm 2006'da açılmış bir konunun aynısını açtı diye yönetici kardeşlerimiz tarafından konusu kapatıldı :)

1 Örnek daha verip konuyu uzatmayacağım kendiniz görün :D Lütfen tarihe dikkat edin :D:D

http://www.yenidendogus.net/coep-kutusu/37742-rahmetin-heykeli-olsaydy.html

Biraz daha müsamaha lütfen güldürmeyin bizi gece gece :D:D

Okusen kardesim ben onunkini görmezden gelseydim diger üyelerin actiklarinida kilitliyorum peki ayrim yapmis olmazmiyim sence yeri geliyor yönetimdeki kardeslerimin bile konusunu kilitliyorum ayrim yapmaksizin
Üyeler gibi bende forum kurallarina uyuyorum yönetimde olmam hicbirseyi degistirmez ki bana verilen görev ne ise onu yapiyorum

Egerki Geceler görevini yapamiyor diyorsaniz ona birsey diyemem ama bu yazilanlar karsisinda inanin üzüldüm simdiye kadar yönetimdeki herkes ayni seyi yapmis ben yapincami göze batti bu :(

Bundan sonra hicbir seye karismiyorum kim ne isterse onu yapsin

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Geceler kardeşim benim ne size ne de diğer yönetici kardeşlerimle bir alıp veremediğim yok hamdolsun.

Özellikle sizin isminizi zikretmemdeki neden en son şahit olduğum olayı göstermek içindi yani sizin şahsınızda yönetime seslendim.

Ben kendi fikrimi söyledim sizde kendi fikrinizi söylediniz doğruyu yanlışı yönetim olarak siz bulursunuz.Ayrıca forum kurallarına uymuyorsunuz demedim 4-5 yıl evvel açılmış bir konu 5 sene sonra yine açılmışsa o konuyu kilitlemenin mantıki bir yanının olmadığını söylüyorum bu forum kurallarından geçiyor olsa bile bana göre mantıksız bir şeydir.

2006da bir konu açılmış ve bundan 5 sene sonra bir konu yine açılmışsa buna yöneticiler olarak musamaha göstermenizi beklediğimi söyledim. kuralları ara ara genişletebilir, esnetebilirsiniz çok da zor olmasa gerek.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Sonucta bir emek veriliyo ve emege saygim sonsuzdur inanin bazen hic istemiyorum kilitlemeyi ama bilerek görüpde kilitlemeyincede olmuyo malesef

Tabiki sizde haklisiniz benimde üyesi oldugum forumlar var yeri geliyo actigim konu kilitleniyo üzülmüyormuyum tabiki üzülüyorum ama elimden bisey gelmiyo

InsaAllah bu konu yönetim tarafindan en kisa zamanda bir karara baglanir
Baki Selamlarimla.......

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yanlış analaşılmaya mahal verdiysem affoluna. benimki sadece bir durum tesbitiydi yine de gereğini yapacak olan yönetimdekilerdir.. selam ve dua ile.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ablam bence senin adinin gecmesine sebep
en aktif yönetici olmandan kaynaklaniyor...

bu konu biran önce bi sonuca baglansa iyi olucak

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
:uzgun:

Elbette baska bir sey ve niyet soz konusu bile degil Abla :evet:

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
Okusen kardesim ben onunkini görmezden gelseydim diger üyelerin actiklarinida kilitliyorum peki ayrim yapmis olmazmiyim sence yeri geliyor yönetimdeki kardeslerimin bile konusunu kilitliyorum ayrim yapmaksizin
Üyeler gibi bende forum kurallarina uyuyorum yönetimde olmam hicbirseyi degistirmez ki bana verilen görev ne ise onu yapiyorum

Egerki Geceler görevini yapamiyor diyorsaniz ona birsey diyemem ama bu yazilanlar karsisinda inanin üzüldüm simdiye kadar yönetimdeki herkes ayni seyi yapmis ben yapincami göze batti bu :(

Bundan sonra hicbir seye karismiyorum kim ne isterse onu yapsin

siz görevinizi yapıyorsunuz bende ilmunura takılıyorum sız konuma yorum yazdıgınızda konum kıltlenecek dıye korkuyorum dıyorum:)
yorumların cok guzel konuların hakkını verıyosun elbettekı daha önce acılan konular acılınca geregını yapacaksınız egerkı bunları yapılmayacaksa görevlilerin neişi var siz işinizi en güzel şekilde yapıyosunuz saygılarımla

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
arkada$Lar karde$imiz kuraL geregince i$ini yapmi$ ki i$ini en iyi yapan arkada$imiz...
forumda bir konu mevcut ise o konu kiLitLenir biLiyorsunuz..
3-5 yiL gecmi$ hesapLamasini o karde$imiz yapamazki..
sonucta konuya burdan devam edin diye Link veriLiyor,
o Linkten devam ediLebiLir.. bence hic sorun te$kiL etmiyor...
mevcut oLan konuLar kiLitLeniyor,
eger böyLe bir kuraL oLmasa forum cok kari$ir...
Lütfen ithamLarimizda biraz daha dikkatLi oLaLimki kimsenin üzüLmesine mahaL vermiyeLim biz dahiL... te$ekkürLer....

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Biz bir kisiyi itham etmedik hicbir zaman.

Karisiklik olur diyorsaniz da buna bir çözüm bulalim o halde..?

Bu kadar itiraz degerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt