Ben. uzun zaman önce müşahe ettiğim bir olayı naklediyem.Sitede "günün sözü"bölümüne mevcut olan bir söze tepki duyan bir "vatandaş" belden aşağı vuran!bir nic ile üye olup yazılan yoruma, anti yorum niteliğinden ziyade mustehcen ve aşağılık derecede (kendi kesif karakterinin tezahürü olsa gerek)yazı yazmış.Hadi bu oldu diyelim o yorumun altına kendi yorumlarını ekleyen site sakinlerinin bunu farketmemesine ne demeli!tepki göstermemesine ne demeli!Gelgelim mevcut durumu farkettiğim halde site modlarına "ikaz" uyarısı yaptığım halde 2 gün boyunca mudahele edemeyen yönetime ne demeli!bir de sayfalarının mesaj kutusunu kapatmaları illet etti beniEee ben, kimden yardım alacağım?kime şikayetimi bildireceğim?.Abicim,ablacığım mevcut bir sorun olsa ve siz sadece suret olarak forumda iseniz kim mudahele edecek?Allah'tan sitedeki üyelerin hepsi kabalık mefhumundan berü şahıslar!yok yani birgün olur ya forumdaki bir konu ile fikir çatışması yaşayan biri çıkagelse, ve ağzının ölçüsü olmasa durum nice olur bilemiyorum.Forumda konu kilitlemek olağan diyelim ki kurallar açısı ile öyle.Ama lütfen daha kapsamlı ve derinlemesine çalışmalarda olsun.En azından dengesizin biri çatkapı çıkagelip soy,sopumuza hakaret dizdirir iken anında müdahele edecek bir yönetim sistemimiz olsun.Diğer açıdan site yönetiminin nazik ve kibar tavırlarından hoşnut ve memnunuz.Saygılar.
görev aşkı işte neler düşündürüyor insana ....