Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
haklısın Katresu,o anne evladı konusunda belki öyledir belkide değildir... acaba hiç düşündük mü? onların böyle dağa çıkmasında da bizlerin payı oldu mu ?diye, yıllar önce 60-70 li yıllardan bahsediyorum,şahit olduğum bir kaç olay üzerinde çok düşündüm birazda suç bizim ,kürt vatandaşı hep ikinci plandaydı en az benim şahit olduğum olaylar karşısında, inancım budur ve bunu fırsat bi,len dış güç iğrenç emellerine ulaşması için ekmeklerine yağ sürüldü "kürtler eziliyor "diye gizli gizli örgütlenmeler oluşturuldu ve çığ gibi büyüdükçe büyüdü..aslında tüm gerçekleri gören kürt kardeşlerimizde var yönetimin nasıl değiştiğini kürt ,türk ,çerkez,alevi ayrımı olmadığını, bilenlerde var,dileyelim inşallah diğer kesiminde gözlerinin gerçekleri bir an önce görmesidir..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
iALlah bian önce su terör belasindan kurtulmayi nasip etsin...

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Rahman (c.c) askerlerimizin yardımcısı olsun inşaAllah..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Sultans kardeşim; 60-70 ve 80'li yıllarda Türk - Kürt ayrımı değil de, Sağ - Sol davası var idi. Bizlerin payı derken, başımızda söz hakkı olanların payı var elbette...

Bu gün "Mecliste köpek istemiyoruz" diye bağıranların; 82'de çıkardıkları Anayasa ile meclise aldıkları köpeklerdir On'lar...

Kürt vatandaşı asla ve asla ikinci plana itilmedi, hatta hiç Türk - Kürt sorunu yaşanmadı, yaşanmıyor. Yaşananlar sadece ve sadece bu isim altında "Vatanı Bölme" oyunundan başka bir şey değildir.

Bu gün benim mahalleme gelen hizmet, her mahalleye gitmiyor mu?...
Bu gün benim şehidime yapılan tören, On'ların belediye ambulansıyla taşınmıyor mu? (ki, o belediyeye giden her kuruşta benden de kesilen para yok mu?)

Yıllardır üzerimizde oynanan oyunun adı güncelleşmiş; bu gün, "Türk - Kürt" ayrımı olmuş durumda.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Rahman (c.c) askerlerimizin yardımcısı olsun inşaAllah..

Rabbime Hamdü Senalar olsun ki; inancımız en kuvvetli silahımızdır... Rabbim On'lara yardımcı olacaktır, şehidimin alnındaki al kanlar, O'nun şahidi olacaktır.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
insaallah kardesim
dualarimiz hep bunun icin

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
katresu sende adanalısın ama yaşın benden bayağı küçük olduğu için senin bilmediklerini biliyorum ve buraya yazmam hata olur en iyisimi dileklerimizi dualarımızı tekrarlayalım ,diyelim ki,Rabbimiz, onların görmeyen gözlerini açsın ve Türkiyenin yüzde yüz değiştiğini,ayrım kayrım olmadığını görsünler...
Sevgili Peygamber Efendimiz,
Mekke’nin panayırlarında insanların hem dünya hem de ukba hayatını kurtarmak için çadır çadır, ev ev gezip onları İslâm’a davet ederken sürekli horlandı, alay edildi, en ağır hakaretlere uğradı, yüzüne toprak atıldı ve hatta namaz kılarken dahi üzerine hayvan pisliği atıldı Ama O (sav), bütün bunlara rağmen onlar hakkında bedduada bulunmadı, bilakis:
“Ya Rabbî, onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı”

- “Ya Rabbî, onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı” şeklinde şefkat ve merhametini izhar etmişti..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Amin diyorum, sevgili kardeşim ve yazdıklarına da katılıyorum ki; benim de bu site altında zarar görmemesi için kaleme almadığım yazılar var. Bu konuda mutabıkız.

Ve aynı duayı yapıyorum sizinle: “Ya Rabbî, onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı”

Allah razı olsun kardeşim...

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
aminnn,Rabb'imiz cümle müslüman alemini koruyup gözetin,vatan için çırpınan asker ve komutanlarımız da başımızdan eksik etmesin...

Üst Alt