Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Gündem

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray

Kesintisiz sokağa çıkma yasağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Kabine Toplantısı sona erdi. Yeni koronavirüs tedbirlerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,

"29 Nisan 2021 perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp,

17 Mayıs pazartesi 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz"

ifadelerini kullandı. Yeme içme yerlerinde paket servislerine ara verilecek şartları uyan yerle bu hizmete devam edecektir. Kesintisiz sokağa çıkma yasağının detayları İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgede belli olacak.

Alınan karara göre, üretim, imalat, temizlik gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç tüm işyerlerine ara verilecek.

Şehirler arası seyahatlerin tamamı izne tabi olacaktır, Şehirler arası araçlar %50 ile çalışabilecektir.Konaklama tesislerinde rezervasyonlar, sokağa çıkma kısıtlamaları için teşkil etmeyecektir.Kamu personeli uzaktan çalışmaya yönlendirilecektir.Anaokulu, kreş, 8. ve 12. sınıflar dahil tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek tüm sınavlar ertelenecektir.İhtiyaçlarını karşılamak için sokağa çıkamayan yaşlılarımız VEFA ekiplerinden destek isteyebileceklerdir.

-Hürriyet

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sgk, kira, fatura, stopaj, kdv, çekler, kredi borçları vs ne olacak? Günlük yevmiye usulü çalışarak ekmeğini çıkaran emekçi ne olacak? Vatandaşın vergileriyle 156 ülkeye cömert olan hükümet keşke birazda kendi halkına cömert olsa.. Siyaset konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın.. Sadece gördüğümü söylüyorum.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
devletimiz şuan diyorki... biz ne yaparsak yapalım hazine zarara uğruyor.. yarım yamalak olacağına elimizi taşın altına koyalım.. tam anlamıyla yasakları başlatalım.. bakalım bu illet bitiyormu bitmiyormu diyor... zaten bu ilk zamanlardan beri istediğimiz birşeydi.. buna şikayetlenen olmaz sanırsam..
ama ama ama açıklama sonrasında hanımı ve beni arayan fabrika kapanıyoruz 17 gün ama daha belli değil toplantı yapacağız demesi beni düşündürdü... hoş kapansada para maaş işler bunu fabrika fırsat olarak görsede devlet buna izin vermez al kardeşim işçilerin parası çeker... çünkü bunun yasakla alakası yok.. sgk lı isen iş yerin çalışmıyorsa o sgk devam eder paran maaşında işler .. ister memur ol ister özel sektörde işçi' ama bunu fırsata çevirmek isteyenler var.. bizim üretim fabrikamız gibi .. sen kapanamazsın kardeşim üretimsin sen... cumhurbaşkanı üretim kapanmayacak demiş.. eğer kapatsanda işçileri madur edemezsin maaşlar ödenir.. burada bir anlaşılmazlık var ama daha tam belli değil..
sonuç olarak yasaklama çok doğru bir karar..

Üst Alt