herkeze hayırlı geceler, hayırlı sahurlar. ben ahlaklı, allah korkusu olan, ibadetlerini yerine getirmeye çalışan bir ailenin 21 yaşındaki erkek oğluyum. küçükken kuran öğrendim, namazı öğrendim. yani anlıcanız doğruyu yanlışı biliyorum şuan şükürler olsun. ancak şeytana uydum hep, içki de içtim, zina da yaptım, yalan da söyledim... günah olan ne varsa yaptım rabbim beni affetsin inşallah. tövbe ettim, rabbimin kapısına gittim namaza başladım, şeytanın hilelerinden sakınmaya çaba sarfediyorum elimden geldiğince de. ancak namaz kılarken aklıma geçmişte yaptığım şeyler geliyor ve çok rahatsız oluyorum. biliyorum bu da şeytanın bir hilesi. sureleri yüksek sesle okuyarak karşılık vermeye çalışıyorum. dualarımda da hep allahım nolur bana bu düşünceleri aklıma getiren şeytandan kurtulmak için güç ver diyorum. sizin tavsiyeleriniz var mı? çünkü gerçekten bu durumdan çok rahatsız oluyorum ve allahım inşallah kabul etmiştir namazımı diyorum. biliyorum bu da şeytanın verdiği bir vesvese ama aklıma geliyo işte. yorumlarınız için şimdiden allah razı olsun...