tam içeceklerimi yudumlarken keyifle bi baktım biton soru ya zaten öğrenciyim
yazık bana
ama cevapladım tabi
Öhü öncelikle Özel üye olmam da emeği geçen abilerime teşekkür ederim Bıkmadan her sorumu cevaplayan Mysterye de teşekkürlerimi sunarım
ve bu soruları hazırlayan sevgili Uhibbu Saygılar ( Acısaydın ya biraz bu ne bu )
Neyse Hadi Bismillah Başlıyorum 
Neden kullandığıma gelince Ciler sağolsun forumu bana ilk anlatrken nick olayını atlamış e bende nerden biliym face gibi sandım Direk Seda Gedik
sonra girdim forma bi baktım Kendini tek deşifre eden benim
Neyse bundada vardır bir hayır
Elazığlıyım .. 29.10.1994 Doğumluyum
Cumhuriyet bayramında doğmuşum
Öncelikle Sağlık yönetimi okuyup ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ve sonrasında da ülkemi karış karış gezmek. .
hangisine işim düşerse 

Hiç anlamam 

derdim 

Buyrunuz
Bitti
Valla Fındık sayısına göre değişir heraldeYazık değil bence iyi olacak... Hayırlı olsun kardeşim.........ilk soru benden...fındık kaç kişi ile toplanır...... Bılırsen topladıkların senın olsun.....

Abi sabırsızlık ve korku ile bekliyorum sorularınıkızcağız soru cevaplamayla uğraşıyor. buraya yazmamış daha. 150 soruda benden hediye dedim![]()
abiiii diyonapsın yaa
Kolay gelsin kardeşime
Soyadınızın hikayesini öğrenmek istiyorum ..
Neden " Gedik " konulmuş .. Büyük büyük deden yoksa çok hazır cevap bir adammıştı da taşı gediğinemi koyarmıştı hep ..?

Soyadınızın hikayesini öğrenmek istiyorum ..
Neden " Gedik " konulmuş .. Büyük büyük deden yoksa çok hazır cevap bir adammıştı da taşı gediğinemi koyarmıştı hep ..?