61.Ne zaman hacca gitmeyi düşünüyorsunuz?
Zamanını bilmiyorum ama inşallah gitmeden ölmeyeceğimi hissediyorum..Gördüğüm bir rüya ile alakalı olarak..
62.Kendinizi hiç sırat köprüsünden geçerken hayal ettinizmi? Ettiyseniz düşünceniz ne oldu?
Bunu aklın alabileceği sınırlar içerisinde hayal ettiğimizde dahi korkunçluğunu hissediyorum..Büyük bir sorumluluk içinde yaşamak boynumuzun borcu
63.Herkes son okuduğunuz kitap nedir diye sorar. Bense ilk okuduğunuzu öğrenmek istiyorum?
Herhalde Cin Ali'dir

)
64.Evinizde küçükte olsa kütüphaneniz varmı? Varsa içinde ne tür kitaplar yoğunlukta?
Çoğunlukla alanla ilgili kitaplarım var,felsefe grubu..Bunun dışında üniversiteden itibaren spritüalizm ilgimi çekiyordu..
Tasavvuf ilgi alanım olarak seçkilerim arasında..
Dini menkıbeler ve özlü hayat hikayeleri en sevdiklerimden..Biyografi kitapları vazgeçemediklerimden..
65.Sitede olmayıpta olması gerektiğini düşündüğünüz konu yada bölümler varmı? Varsa hangileri?
Bazı bölümleri çok incelemedim ama psikoloji bölümü olabilirse memnun olurum..
66.Sitede eskiden tanıdığınız üyeler varmı? Varsa kimler?
Sitede hiç kimseyi tanımıyorum eski üye olarak..
Sitenin adı ilgimi çekmişti..
Sonra düzeyli paylaşımları
67.Özel üye olunca site içindeki hayatınızda neler değişti?
Daha önce başka forumda da yeraldım ve orada özel üye olmak için koşul beş yüz konu başlığına sahip olmaktı..
O yüzden burada özel üyeliği biraz daha kolay elde ediyoruz gibi düşünüyorum..
İkinci olarak daha önce de bir konuda belirtmiştim..Renkten ziyade insanların özüdür önemli olan..
Fakat gözlemlediğim güzel bir olgu..
Özel üyeliği elde etmiş arkadaşlarımızın gerçekten ayrım yapmaması ve alçakgönüllü olması..Bunun için hepsine teşekkür ediyorum..
68.Sitede görev verilse hangi bölümde görev almak istersiniz?
Daha önce kısa bir süreliğine süper modluk yaptım ..İş hiç de dışarıdan göründüğü kadar kolay değilmiş..
İşin en büyük zorluğu bence psikolojik..
Fedakarlık gerektiren zor bir iş..O yüzden bu işi yapan herkese teşekkürlerimi sunuyor ve kolaylıklar diliyorum..
69.Site sahibi kardeşimizin (Onur) sitedeki şu anki yoğunluğunu göz önüne alırsak tahmini kaç mesajı olurdu.
Niceliksel olarak zihni yorgunluğunu tahmin edebiliyorum..
Sayıdan çok mesajların içeriği ve çözümlenecek ya da talep edilmiş olanların planlaması,yanıtları bu iş için özveriyi anlatıyor
70.Gülmeyi severmisiniz? Neden?
Mizahi olan ya da hoş bir an tabi ki mutlu eder,..
Kahkaha ile değil de tebessüm ile bakanlardanım diyeyim..
71.Espri anlayışınız nasıl?
Pek yaratıcı değilim bu konuda..Yeteneksizim..Yeteneği olanları da tebrik ediyorum..
72.Kemal Sunal deyince aklınıza ilk hangi esprisi geliyor?

)Bizi güldürürken düşündüren film içerikleri ile bir çoğu hoştu..
73.Biriyle vedalaşırken gidenin arkasında "güle güle git" denilir ama o kişi ayrıldıktan sonra hiç gülmez. Bunun nedeni sizce nedir?
Hoşnut kal manasında ..Mecazi manada ..Huzurun daim olsun diyerek yolcu ederiz..
74.Uzağa giden birinin arkasından çabuk dönsün diye su dökülür. Gerçekten çabuk dönen birine rastladınızmı? O zaman bu saçmalık değilde nedir?
Buna benzer bir soru vardı..
Bazı adetler anlamı sorgulanmadan uygulanır..Ve bize teselli verir