Eee bizde başlayalım standart sorularımıza dimi ama
standart mıymış bu sorular
1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?
saçma ise sorulmaması gerekn sorulardır
2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
ımm annesı ve babası ölünce tek başına uzun ve ince bir yoldan yürümüştr heralde
3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
Sabr
4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok)
yazarsam ona göre önlem almaz mı
5.Yılanların kalbi nerdedir?
bende merak ettm nerdee?
6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
çok mu istiyorsnuz alın için dünya temızlenır
7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
keyfin bilir
8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
bilmem !
9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
atmam çünkü yolda hiç rastlamadım şişeye
10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?
götürürüm gelmesını bekleyemem..
11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?
Pas
12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?
Feneri yok etmek
13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?
Pas
14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi?
Bu gidişte ne yazık ki zor..
15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?
Pas
16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?
netten uzak durmanızı
17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?
korkuor garıbım sende neden bulaşıyorsun kaplumbağaya kedı köpek varken
18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?
Allah'tan korkmayanlar derim...
19.Timsah gözyaşı ne demek?
yalandan ağlama...
20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?
boyayı mı begenmıorsunuz boyacıyı mı?
21.Bana sormuşlardı. Ben düşünmüş ama bulamamıştım. Hiç kopya çekmeden "N" harfi ile başlayan hayvan adı biliyormusunuz?
hayr ama vardr heralde...
22.Gözlerinizin rengi biri sarı diğeri mavi olmuş olsa ne düşünürsünüz? Biliyormusunuz benimkinin biri kahve diğeri ela
fener gelir aklıma
benm her ikisi de ela ne büyük tevafuk
23.Ellerinizden birinde altıncı parmak yedek olarak verilmiş olsa onu nerde kullanırdınız?
keserım
24.Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?
ayyyyy çok tatlıııı -masAllah-
25.Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?
bayanları anlamak istemeyen bay'lar için ne yapmalı?
26.Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı?
bende yaparım öyle
27.Lcd televizyonlar insanları tombul gösterir. Mühendisler projedemi hata yaptı yoksa obeziteyi önlemek için olabilirmi?
hata değil bence
28.Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?
dayısı belkı vardır amcası yok dıe google amca dıodur yazıkkk
29.Her yerde ıssız bi adaya götüreceğiniz üç şey diye sorulur. Ne işimiz varsa o adada? Olmazsa olmaz dediğiniz hayatınızdaki 3 kişi?
kişi
4-5 kişi olsa olur belkı olur
30.Hep merak etmişimdir. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor?
makine mühendislerine sormak lazım
Başka soru :tatil:![Flaugh[1] :-O :-O](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/flaugh[1].gif)
(uhıbbu başlıktaki ismim yanlış
)
1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?
saçma ise sorulmaması gerekn sorulardır
2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
ımm annesı ve babası ölünce tek başına uzun ve ince bir yoldan yürümüştr heralde
3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
Sabr
4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok)
yazarsam ona göre önlem almaz mı
5.Yılanların kalbi nerdedir?
bende merak ettm nerdee?
6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
çok mu istiyorsnuz alın için dünya temızlenır
7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
keyfin bilir
8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
bilmem !
9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
atmam çünkü yolda hiç rastlamadım şişeye

10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?
götürürüm gelmesını bekleyemem..
11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?
Pas
12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?
Feneri yok etmek
13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?
Pas
14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi?
Bu gidişte ne yazık ki zor..
15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?
Pas
16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?
netten uzak durmanızı
17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?
korkuor garıbım sende neden bulaşıyorsun kaplumbağaya kedı köpek varken
18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?
Allah'tan korkmayanlar derim...
19.Timsah gözyaşı ne demek?
yalandan ağlama...
20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?
boyayı mı begenmıorsunuz boyacıyı mı?
21.Bana sormuşlardı. Ben düşünmüş ama bulamamıştım. Hiç kopya çekmeden "N" harfi ile başlayan hayvan adı biliyormusunuz?
hayr ama vardr heralde...
22.Gözlerinizin rengi biri sarı diğeri mavi olmuş olsa ne düşünürsünüz? Biliyormusunuz benimkinin biri kahve diğeri ela
fener gelir aklıma
benm her ikisi de ela ne büyük tevafuk
23.Ellerinizden birinde altıncı parmak yedek olarak verilmiş olsa onu nerde kullanırdınız?
keserım
24.Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?
ayyyyy çok tatlıııı -masAllah-
25.Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?
bayanları anlamak istemeyen bay'lar için ne yapmalı?
26.Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı?
bende yaparım öyle
27.Lcd televizyonlar insanları tombul gösterir. Mühendisler projedemi hata yaptı yoksa obeziteyi önlemek için olabilirmi?
hata değil bence
28.Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?
dayısı belkı vardır amcası yok dıe google amca dıodur yazıkkk
29.Her yerde ıssız bi adaya götüreceğiniz üç şey diye sorulur. Ne işimiz varsa o adada? Olmazsa olmaz dediğiniz hayatınızdaki 3 kişi?
kişi
4-5 kişi olsa olur belkı olur
30.Hep merak etmişimdir. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor?
makine mühendislerine sormak lazım
Başka soru :tatil:
![Flaugh[1] :-O :-O](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/flaugh[1].gif)
(uhıbbu başlıktaki ismim yanlış
)
msjla abi bildirmese görmicektm...