Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

burke

YERLI ÜYE :)

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?

sacma soru diye bisey yoktur her sorunun cevabi olduktan sonra ..

2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
uzun bir hayattayim uzun bir hayat yoluncayim demistir

3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
Ahiret sorucusu :p

4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok) hic dusunmedim site bu hali ile gayette iyi

5.Yılanların kalbi nerdedir?
kafasindan bir karis asagida biyerde

6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
ic beni iceyim seni

7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
icin görün

8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
cok mutlu olurdum insanin ne zaman ölecegini bilmesi özel birseydir sanirim

9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
evet atarim yol ortasindan kenara atmak icin baskasi takilmasin diye

10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?

bu soru iki turlu olabilir Almanyada isem tamirci cagiririm
Ama turkiyedeysem tamirciye giderim ve ciktimi ordada alabilirim

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?
kesin sen olurdun licevhillah bu sorularla digerlerini oyalar basa gecerdin eminim

12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?
teror

13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?
??? anlamadim pass

14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi? neden olmasin

15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?
para pesin kirmizi mesinn

16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?
kendine cok dikkat et sirtini kollaa :D

17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?
korunmak icin

18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?
o guzelim hayvanlari avlayanlarida o sekilde avlamak lazim derim

19.Timsah gözyaşı ne demek?
timsahlar gözlerinini temizlemek icin yalanci gözyasi dökerler insanlardan bunu ögrendigi icin kendi ruhlarini temizlemek icin yalanci göz yasi dökerler

20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?
Alakasi bile yok ben cok severim

21.Bana sormuşlardı. Ben düşünmüş ama bulamamıştım. Hiç kopya çekmeden "N" harfi ile başlayan hayvan adı biliyormusunuz?
cok zor N harfi ile baslayan hayvan pek yok o uyzden ben bu soruyo Nemo diyorumm :D

22.Gözlerinizin rengi biri sarı diğeri mavi olmuş olsa ne düşünürsünüz? Biliyormusunuz benimkinin biri kahve diğeri ela
cok guzel olur farkli olursunuz benim kuzenimin gözleri biri yesil digeri ise yarisi mavi yarisi siyah 3 renk yani

23.Ellerinizden birinde altıncı parmak yedek olarak verilmiş olsa onu nerde kullanırdınız?
lazim olsaydi Allah 6 parmakli yaratirdi zaten

24.Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?
aaauuyyyyy ne seker seyyy derlerr

25.Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?
Bayanlari anlamak zordur cok calismaniz lazimm cooookkk

26.Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı? evett sanirim bulasici herkeste var bu

27.Lcd televizyonlar insanları tombul gösterir. Mühendisler projedemi hata yaptı yoksa obeziteyi önlemek için olabilirmi? Lcd ker enlemesine uzun olduklari icin bizim gözlerimizde bu his uyaniyor sadece

28.Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?
safari :D

29.Her yerde ıssız bi adaya götüreceğiniz üç şey diye sorulur. Ne işimiz varsa o adada? Olmazsa olmaz dediğiniz hayatınızdaki 3 kişi?
oglusum ruzgar kizim yagmur 3. bende bulamadim

30.Hep merak etmişimdir. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor? dur ben bunu tamirciye sorum gelooomm :Smiley (40):

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
31.Kalp doktorları ameliyatı kalbi durdurmadan yapar. Motorda bir nevi arabanın kalbidir. Peki araba motoru tamir eden ustaları doktor sayarsak neden motor çalışırken tamir edemezler?
muhum olan calisirken yapmaktir tamirci kolay yola kaciyor kolaysa calisiken yapsinda görelim

32.Atalarımız "Ak akçe kara gün içindir" demişler. O akçelerden hala mevcutmu insan hayatında?
akce para demektir bildigim kadariyla para da hala mevcut :p

33.Biz Türkler olarak yüzyıllardır kaybetmeye tahammülümüz yok? Futbol sahalarındaki şiddet bundan dolayımı yoksa bu işi abarttığımızdan dolayımı sizce?
cok abartildigi icin bence

34.Yarasalar gibi gözleriniz olmadan biryerleri bulmak nasıl bir duygudur sizce?
buda onlari mucizesi sanirim görmelerini gerektirecek bir sey yok
eger bir gun gözlerimi kaybedersem sanirim ozaman bu soruyu yanitlayabilirim

35.Sizce İstanbul ne demek?
Istanbul yasamak hayir .. gezmek evett

36.Ülkemizde tatil günlerinin, müslümanların tatil günü olan cuma gününe alınması için ne yapabiliriz?
bence gerek yok musluman dedigin zaten caliskan olmalidir igerleri temmbel olduklari icin hafta sonu yapmislar

37.Bi yurt dışı turu yapalım. Afrika'da bir kabilenin eline esir düştünüz. Dilinizi bilmiyorlar. Nasıl kurtulmaya çalışırdınız? :D Allah iyilini versin emi ne bilim her halde bi sekilde anlasirdim

38.Bilirsiniz. Genelde hız denemelerini çöllerde yaparlar. Müthiş donanımlı bir araçla çölde hız denemesi yapıyorsunuz? Duygularınız?
mukemmel bi duygu anlatilmaz yasaniz

39.Yine çöldesiniz, yolculuk yapıyorsunuz ve karşınıza bir ceset çıkıyor. Üzerinde hiçbir eşya yok. Elinde de kısa bir kibrit çöpü var. Acaba neden? sanirim kura cekmisler

40.Uzakdoğuluların gözleri neden çekiktir? Ülkemizde gördüğümüz çekik gözlülerde bir zamanlar uzakdoğudan gelmiş olabilirmi?
hic dusunmedim Allah yaratmis iste

41.Memleketinizin neleri meşhur? Bize hediye olarak gönderebilirmisiniz?
Hatayliyim Hatayin yemekleri meshur seve seve yollarim tabi hataya gidince :)

42.Türkiye yakında çöl olur deniliyor. Sizce olurmu? Olmaması için küçükte olsa bir çalışmanız oldumu?
Türkiyeyi cöl yapmaya calisin zihniyetleri engellemek lazim

43.Buzulların eridiği söyleniyor. Tekrar eski haline dönmeleri için ne gibi bir çalışma yapılabilir?
hmm cok zor bi soru oldu

44.Sitemizde Filistin'le ilgili resimler yayımlanıyor. O resimleri görünce Filistin için ne düşünüyorsunuz? cok uzuluyorum dogrusu batilarina bakmaya insanin kalbi daynmiyor

45.Ülkemizde yaşayan herkes karar alıp İsrail mallarını satın almazsa yaklaşık bir milyon kişi işsiz kalacak. Bu açıdan bakarsak İsrail mallarını boykot etmek sizce iyimi kötümü?
insanlar kendine göre yapmalilar yani herkes kendi capinda boykot edebilir ama diger acidanda 1 milyon kisi biraz dusunduruyor

46.Kendinizi ilk hatırladığınız yaş hangisi? Nasıl hatırlıyorsunuz?
4 yasim dan itibaren cok iyi hatirliyorum cunku okula basladim 4 yasinda :D övünmek gibim olmasin cok zeki bi cocuktum

47.Çocukluk anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?
yaz tatillerinde gece yarilarina kadar apartmanin önunde oynardik cok keyifliydi :)

48.Çocukluğunuzda en son oynadığınız çocuk oyunu neydi?
sek sek,ip atlama ve tornet

49.Ne zaman kendinizi büyümüş hissetmeye başladınız?
o da neymis ben hala 10 yasindayim :D

50.Hayatı sadece 2 dakika kaydetme şansınız var ve birer dakika olarak iki parça halinde. Bu parça dilimleri ne olurdu? bulamadim :) paasss

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
51.Resim yapmayı severmisiniz? Sevsenizde sevmesenizde benim resmimi nasıl çizerdiniz?
resim yapmayi cok severim ve guzel resimler yaparim cunku mesleyim bu eminim senide cok guzel cizerdim :)

52.Bir besteci olsanız yazacağınız şarkının nakarat kısmını 4 satır olarak yazarmısınız?
bunuda pas geciyorum aklima bise gelmedi

53.İlkokulda başlayıp liseye kadar süren okul serüveninde matematik dersinin ilk konusu hep "kümeler" olmuştur. Bunun nedeni ne olabilir? Hahahaha bak bu konuda cok haklisin sanirim bizi kümelestirmeye ugrasiyolar

54.Bildiğimiz kadarıyla siyahla beyazın karışımına "ala" denir. Peki o zaman üzerinde kırmızı benekler olan balığa neden alabalık denilmiştir?
siyah ile beyazin karisimina gri denir ala daha canli bir renktir kirmizi gibi yani
ama alabaligin alasi ordan gelmiyor ordaki ala acik renk anlaminda :D salladim oldumuu

55.Nickiniz alıntımı, çalıntımı yoksa tamamen el emeği göz nuru olarak sizemi ait?
ben bildim bileli sayfalarda sitelerde hep bu ismi kullanirim yani el emegi göz nuru

56.Benim nickim size neyi çağrıştırıyor?
dusundum ama bulamadim ama sanki illa Allah der gibi

57.Elinizde olsa sorduğum soruların cevaplarını kopyala-yapıştır yöntemiyle cevaplarmıydınız? Neden?
gerek yok cevap vermek daha keyifli

58.Beş vakit ezanın sesini hepimiz duyuyoruz? Hepsi farklı makamlarda okunuyor. Sizi en çok etkileyen hangi vaktin ezan makamı?
Malesef 5 vakit ezen sesi duyamiyorum ama sabah ezanini cok severim

59.Evden çıkarken dua okurmusunuz? Okuyorsanız hangisi?
"Bismillâh tevekkeltü alallâh. Lâ havle velâ kuvvete kuvvete illâ billâh."

60.Risale-i Nur okuyabiliyormusunuz?
okumak hic kismet olmadi ama dusunuyorum okumayi

61.Ne zaman hacca gitmeyi düşünüyorsunuz?
kismet olsa hemen

62.Kendinizi hiç sırat köprüsünden geçerken hayal ettinizmi? Ettiyseniz düşünceniz ne oldu?
oraya kadar gelebildiysem ne mutlu bana

63.Herkes son okuduğunuz kitap nedir diye sorar. Bense ilk okuduğunuzu öğrenmek istiyorum? ilk okulda okumustum ilk kitabimi adi bermuda seytan ucgeniydi cok ilgin bi kitapti

64.Evinizde küçükte olsa kütüphaneniz varmı? Varsa içinde ne tür kitaplar yoğunlukta?
evet bir kutuphanem var icinde agirlikli dini kitplar mevcut

65.Sitede olmayıpta olması gerektiğini düşündüğünüz konu yada bölümler varmı? Varsa hangileri? bence hepsi yerli yerinde :)

66.Sitede eskiden tanıdığınız üyeler varmı? Varsa kimler?
yok
67.Özel üye olunca site içindeki hayatınızda neler değişti?
hemuz olamadim

68.Sitede görev verilse hangi bölümde görev almak istersiniz?
fark etmez

69.Site sahibi kardeşimizin (Onur) sitedeki şu anki yoğunluğunu göz önüne alırsak tahmini kaç mesajı olurdu.
bilmem :)

70.Gülmeyi severmisiniz? Neden? evet cok severim gülmek insani iyi hissetiriyor bir nevi ilac gibi Peygamber efendimizin dedigi gibi gülmek bir sadakadir ... hem bize iyi gelir hem karsidakine yani

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
71.Espri anlayışınız nasıl?
iyidir iyi
72.Kemal Sunal deyince aklınıza ilk hangi esprisi geliyor?
Es... essek , vahsi bir cazibem vardaa

73.Biriyle vedalaşırken gidenin arkasında "güle güle git" denilir ama o kişi ayrıldıktan sonra hiç gülmez. Bunun nedeni sizce nedir?
bilmem hic dusunmedim

74.Uzağa giden birinin arkasından çabuk dönsün diye su dökülür. Gerçekten çabuk dönen birine rastladınızmı? O zaman bu saçmalık değilde nedir?
su gibi hizli gitsin su gibi cabuk gelsin diye dokerler ama hic görmedim gidenin cabuk geldini

75.Resimlerin sentez edilmesi diyorlar ama sizce Fotosentez ne demektir?
bitkilerin oksijen alip kabondioksit vermisine fotosentez deniz

76.Evinde hayvan besleyen arkadaşlarımıza bir öneriniz olabilirmi?
Kedi köpek olmasinda ne olursa olsun

77.Faks makinesi nasıl oluyorda yazılanları aynı şekilde karşı tarafa iletiyor?
ayyyyy ne bilimmmmm :honk:

78.Hayatımızın olmazsa olmazı para diyebiliriz şu zamanlarda. Parayı bulan Lidyalılar'a dua ediyormusunuz bunun için?
ben etmiyorum hatta beddua ediyorum ne demeye bulmuslarki

79.Mısır piramitlerinin bilinmeyen yanları çözülebilirmi?
cözerler ama ben görmem

80.Başbakanımızın Çılgın Projesi gerçekleşirmi?
hci bir fikrim yok

81.Siteye müzik eklemeyi biliyormusunuz?
evet ama olmadi:D

82.Sitemizin portal menüsüne dini birşey eklemek isteseniz bu ne olurdu? (Samimice)
bence hersey mevcut

83.Size kırmızı bir Mercedes hediye etsek bize ne dersiniz?
mercedes i hic sevmem tesekkur ederim almayim

84.Elinizde imkan olsa siz bize hediye edermisiniz?
mercedes kucuk olur butun site sigmayiz icine ucak lazim :)

85.Limon yemeyi Severmisiniz
evet

86.Biraz terlettim herhalde Peki insan neden terler?
vucudundaki toksinleri atmak icin..

87.Üşümek hissiyatmıdır? Neden?
evet

88.İnsanlar araba kullanırken tanıdığı birince görünce üzerine araba sürerler. Bunun nedeni ne olabilir?
saka amacli sanirim

89.Bayanlar arabanın lastiği patlayınca neden değiştiremez? Ehliyetlerine öyle bir ibare konulması gerekmezmi?
ben degistiririm . digerleride elleri kirlenmesin diye olabilir

90.Biz Türklerde tokalaşma adeti nereden gelir? hic dusunmedim

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
91.Hortlak olarak rüyanıza girsem acaba burdaki gibimi davranırım size
bu sorular yeterince korkuttu beni

92.Dünyamızı dikey olarak kesen meridyenler ne işe yarar?
:honk:
93.Omuzlarınızın tavana değdiği bir anınız varmı? Paylaşırmısınız?
yok
94.Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı var derler. Bu hatır sizce nerden geliyor?
insanin icinden gelir

95.Online listesinde en sık gördüğünüz üç kişi? (Siz ve ben hariç )
Hic bakmadim desem ayip olurmuu :)

96.İnsanın yürüme prensibi nasıl gerçekleşir?
:blink:
97.Ben karadenizliyim ama bilmiyorum. Karadenizin dalgaları neden hırçın olur?
sen bilmiyosan ben nasil bilcemm karadenize hic gitmedim

98.Ölümü Özlüyormusun?
keske bi an önce kavussak

99.Sanalda arkadaşlık ile reelde arkadaşlık arasında ne farklar var?
sanaldaki arkadaslik yuzunu görmesende orda oldugunu biliyosun
ama gercektekiler yuzunu görsen bile orda yoklar
:)) simdi uydurdum

100.İnsan hayatında, çevremizde yada eskilerden yitirdiklerimiz sizce neler? cok zor soru soruyosunn :)

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
101.Klavyedeki harflerin yerleştiriliş biçiminden memnunmusunuz? Türk alfabesindeki harflerin dizildiği biçim daha kolay olmazmıydı?
evet memnunum klavyedeki harfler parmaklara göre dizilmistir

102.Hacıyatmaz bir türlü neden yatmıyor?
uykusu yok sanirim :)

103.Cep telefonlarımıza gelen mesaja "sms" deniyor. Kopyasız olarak açılımını söyleyebilirmisiniz?
smoll mesage service olsa gerek
turkceside kisa mesaj servisi

104.Sizce bir öğretmenin öğrencisinden duyduğu en zor soru ne olabilir?
hic bir fikrim yok

105.Şu an en çok hoşunuza giden tv reklamı hangisi?
tv bakmiyorum

106.Radyo dinlemeyi severmisiniz?
evet hergun dinliyorum

107.Tek kelime ile Yeniden Doğuş?
mukemmel

108.Yıllar önce 12 Eylül'de Amrika'daki ikiz kulelere yapılan saldırıda hiçbir israil'linin olmadığı ve olayı izledikleri söyleniyor. Bu doğru olabilirmi?
olabilir bilemiycem

109.Filistin'e yardım götüren "Mavi Marmara" gemisinde olmayı istermiydiniz? Neden?
evet orda olmak isterdim insanlara yardim etmek guzel bir duygu

110.Galatasaray ve Fenerbahçe kulübü birleşip tek takım olma ihtimali varmı? Neden?
hic sanmiyorum

111.Eğer siz çizgi kahraman şirinlerden biri olsanız, bu hangi şirin olurdu?
sirin baba :D

112.Kertenkele düşmanlarını kandırmak için kuyruğunu bırakıp kaçar. Peki kaç gün sonra kuyruğu yenilenir?
bir hatfa

113.Sizce beni neden yönetime almışlardır?
su sorulardan gördugum kadariyla yonetim cok iyi bisey yapmiss :D

114.Soru listesini görünce ilk ne düşündünüz?
korktum :)

115.Yönetici olsanız ilk beni banlayacağınızdan şüphem yok Benden sonra kim gelirdi?
yok yaa neden banlayim ki

116.Konuk olmak nasıl bir duygu?
cok guzell cok keyifli farkli bisey oldu benim icin

117.Kendinizi kısaca tarif edermisiniz?
sanirim iyi bir insanim Allah bana cok guzel bir merhamet sabir ve gulen bir yuz bagislamis

118.Beni az çok tarif edebilirmisiniz?
inanilmaz birisin

119.Soruları samimice cevapladığınızdan eminmisiniz? Yoksa beni gırgıramı aldınız?
elimden geldigi kadar samimi olmaya calistim
taktir senindir

120.Tahminimce bu sorulardan sonra beni hiç sevmeyeceksiniz? Size kendimi affettirmem için ne yapabilirim? tam aksine cok sevdim bu sorulari hazirlamak gibi bir kabiliyeti olan kisi sevilmezmi espirili bilgili ucuk bir insan oldugunu dusunuyorum ben cok memnun kaldim hic birsey yapman gerekmez tesekkur ederim :)

burke

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Diğer
Evet hanı bu kadarcıkmı sorular arkadaslar :)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
başına bela arıyorsan burdayım :D

Üst Alt