1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?
sacma soru diye bisey yoktur her sorunun cevabi olduktan sonra ..
2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
uzun bir hayattayim uzun bir hayat yoluncayim demistir
3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
Ahiret sorucusu
4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok) hic dusunmedim site bu hali ile gayette iyi
5.Yılanların kalbi nerdedir?
kafasindan bir karis asagida biyerde
6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
ic beni iceyim seni
7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
icin görün
8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
cok mutlu olurdum insanin ne zaman ölecegini bilmesi özel birseydir sanirim
9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
evet atarim yol ortasindan kenara atmak icin baskasi takilmasin diye
10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?
bu soru iki turlu olabilir Almanyada isem tamirci cagiririm
Ama turkiyedeysem tamirciye giderim ve ciktimi ordada alabilirim
sacma soru diye bisey yoktur her sorunun cevabi olduktan sonra ..
2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
uzun bir hayattayim uzun bir hayat yoluncayim demistir
3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
Ahiret sorucusu
4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok) hic dusunmedim site bu hali ile gayette iyi
5.Yılanların kalbi nerdedir?
kafasindan bir karis asagida biyerde
6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
ic beni iceyim seni
7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
icin görün
8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
cok mutlu olurdum insanin ne zaman ölecegini bilmesi özel birseydir sanirim
9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
evet atarim yol ortasindan kenara atmak icin baskasi takilmasin diye
10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?
bu soru iki turlu olabilir Almanyada isem tamirci cagiririm
Ama turkiyedeysem tamirciye giderim ve ciktimi ordada alabilirim

.gif)