Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acını paylaşıyorum huzurumsun... Ama senin kadar ümitsiz degilim. Zira siz kendi evinizde yenilip avantajı kaybettiniz, biz ise o berbat zemine karşı 1-0 la yırttık Sami yende futball resitali sunacaz . Bizi izlemeye devam edin..
katılıyorum o ne berbat sahaydı öyle o halde o takıma 1-0 yenildiyseniz iyi bir sahaada çok şeyler bekliyoruz GS den haberiniz ola
ama ben kendi derdime yanarım ahh Beşiktaş ahhh o kadar pozisyona gir bir gol atama onlar kalemize bir kere gelsin gol olsun oyun budur işte haticeye degil neticeye bakarsakkk Beşiktaş tam anlamıyla dökülüyorduuuuuuuuuu
Şu bir gerçekki Türkiye futboldan uzaklaşıyor.. Nerde Avrupa şampiyonu Galatasaray nerde dünya 3. Türkiye Nerde Avrupayı şokeden anadolu takımlarımız(Gençlerbirli i antep denizli )
Sizin avrupa cinconu uzaklaşıyo Fatih abi, biz ilerliyoruz...
bjl yi sölemeye bile gerek yok, ben ailtonla klebersonunla baya ii oldu diyorum, ama de ilmiş, iki pas yapamıyorlar...