Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Acını paylaşıyorum huzurumsun... Ama senin kadar ümitsiz degilim. Zira siz kendi evinizde yenilip avantajı kaybettiniz, biz ise o berbat zemine karşı 1-0 la yırttık :) Sami yende futball resitali sunacaz . Bizi izlemeye devam edin.. :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
KIEIKMIZRAP ABİM DOGRU SOYLER BU MACIN ROVANSI DA VAR...
BİZ RAKİBE YENİLMEDİK SAHAYA YENİLDİK. :D

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
katılıyorum o ne berbat sahaydı öyle o halde o takıma 1-0 yenildiyseniz iyi bir sahaada çok şeyler bekliyoruz GS den haberiniz ola

ama ben kendi derdime yanarım ahh Beşiktaş ahhh o kadar pozisyona gir bir gol atama onlar kalemize bir kere gelsin gol olsun oyun budur işte haticeye degil neticeye bakarsakkk ;( ;( Beşiktaş tam anlamıyla dökülüyorduuuuuuuuuu

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
OZAMAN BEŞİKTAŞ GALATASARAYIN ANTREMANLARINI SEYRETMEYE GELSİN BİŞEYLER ÖGRENSİN. :D

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Şu bir gerçekki Türkiye futboldan uzaklaşıyor.. Nerde Avrupa şampiyonu Galatasaray nerde dünya 3. Türkiye Nerde Avrupayı şokeden anadolu takımlarımız(Gençlerbirli i antep denizli )

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Sizin avrupa cinconu uzaklaşıyo Fatih abi, biz ilerliyoruz... :D
bjl yi sölemeye bile gerek yok, ben ailtonla klebersonunla baya ii oldu diyorum, ama de ilmiş, iki pas yapamıyorlar...

Üst Alt