fark ettim ki rengin yeşilden sarıya dönmüş sonbahar mı sebepRabbim kabul etsin ins.. Bol bol dua edin müslüman kardeşlerimz için
hatırlatma için sağolasın Allah razı olsun. Evet edeceğim inş. Tanıyan bilir tek başıma bişeyciklere talip olmayı sevmem ümmetle birlikte ,tüm inananlar ile birlikte ver Allahım diyeceğim. Hatırlatma sahibine de bol ikram kapsamı olsun inş diyeceğim
acikcasi bende biraz terreddütle actim konuyu
veda konusu bekliyordum
ama böyle bisey gelince inan cok sevindim
ALlah yolunu acik etsin kardesim
simdiden ibadertlerini dualarinin kabul etsin
biz acizlerede nasip etsin insaallah
Adıma sevinilmesi benim de sevincim teşekkür ederim.
Amin inş tüm isteyenlere yürekten dualarımla nasibetsin inş diyor... ardına ilaveliyorum yol açıklığı ve kolaylık duaların için Sağolasın can :gul:
Ne güzel bir duygu, veda ve uğurlama.
Hiç zannetmiyorum ama varsa hakkım helaldir. Biz müslüman kardeşlerinize de orada dua etmeyi, bizleri de çağırmayı, bizim yerimize de kabeyi tavaf etmeyi unutmayın. Rabbim razı olsun. Hac ibadetinizi kabul etsin.
En güzele, en emine, en güvenilire emanetsiniz.
Evet teşriki mesaiden hak doğar bu sanalda olsa böyledir bu manada EyvAllah çok sağolasın Tuğra can…
Dualarımda olacaksınız emin olun çağır Rabbim diye en samimi duygularımla yakaracağım….. tavaf olayını özellikle sizler için niyetlenip yapabilmeyi çok isterim, inş diyeyim yani ..fırsat bulursam inş yoksa sizinde o duygularla bizzat dönüşünüz için duada olacak dilim bunu ifade etmiş olayım …
Dualar için yürekten teşekkürlerimle mukabilen en emine en güzele emanet ettim ben de :gul:
Senin adina cok sevindim Arora kardesim
Cenab-i Hak kabul eylesin benden yana hakkim helali hos olsun kardesim sende helal et Rabbim cümlemizede nasib eylesin insaAllah
Yolun acik olsun
Cenab-i Hakk'a emanetsin dualarda unutulmamak dilegiyle hayirli yolculuklar
Baki Selamlarimla.......
Amin inş Güzel kardeşim. Nazik ifadelere minnettarım dualarımda olacaksınız inş .
mukabil Baki selamlarla .... :gul:
Rabbim şimdiden kabul eylesin.
Hayırlısıyla en kısa zamanda bizlerede nasip olur İnşAllah.
Dualarınızda bizleride unutmayınız Efendim.
Siteye dönüş konusunda zorlanacağınızdan eminim.
Dönmesenizde sizi tanımak çok güzeldi.
Site olarak birlikte güzel paylaşımlarımız oldu
Zaman zaman hararetli ortamlarda bulunduk.
Herşeye rağmen yorumlarınız ve konularınız çok manidardı.
Rabbim emeklerinizden dolayı razı olsun.
Kavuşmak ne kadar güzelse ayrılıkta o kadar zor olur.
İnşAllah sizin o güzelim topraklara kavuşmanızda en güzelinden olur. Ayrılmak istemeyeceksiniz. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.
Her daim herkese hakkım helaldir. Sizlerde ediniz Efendim.
Sağlıcakla kalınız.
Teşekkür ederim …EyvAllah! İşte Ben de taze başlangıçları o anlamda sevmiyorum çünki her taze başlangıç bir taze bitişin striptizcisidir .. tek teselli ifade ettiğiniz gibi kavuşulan şeyin umulan olmuş olması olur..… Yine de Ayrılıklar kaçınılmaz ve bazıları hayra ise benim durumumda olduğu gibi …sevinçli
Ad’a sevinilmesi ne kadar derin hisli bir güzellik, bir bilsen … Umuyorum Senin adına sevinenlerin de çok olur canımcan..canım kardeşim..çok sevindim senin adına
konuyu gördüm hemen giriş yaptım
müjdeli haberine tüm samimiyetimle söylüyorum çok sevindim..
çok istediğini biiliyodum nasip oldu çok şükür
RABB'im bizlerede tüm istiyen herkese nasip etsin
duanda unutma varsa hakkımız helal hoş olsun..
haberdar etmeyi unutma bizleri
RABB'ime emanetsin
ALLAH yolunu bahtını açık eylesin:yazık:
Evet Şükür ki ne şükür…Amin inş.. Aciz düşene dek amin.Efendimizin dilinden “kelb kabilesinin develerindeki tüyler adedince “ amin hem.
Mümkün olanda inş haberdar ederim veya bir usul selam gönderirim inş diyeyim can
Mukabil iyi dilek ve dualarla sende Rabbe emanetsin Ab-ı Hayatım benim