Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Rabbim kabul etsin ins.. Bol bol dua edin müslüman kardeşlerimz için
fark ettim ki rengin yeşilden sarıya dönmüş sonbahar mı sebep :) latife bir kenara Amin inş mystery kardeşlik .

hatırlatma için sağolasın Allah razı olsun. Evet edeceğim inş. Tanıyan bilir tek başıma bişeyciklere talip olmayı sevmem ümmetle birlikte ,tüm inananlar ile birlikte ver Allahım diyeceğim. Hatırlatma sahibine de bol ikram kapsamı olsun inş diyeceğim :):gul:

acikcasi bende biraz terreddütle actim konuyu
veda konusu bekliyordum
ama böyle bisey gelince inan cok sevindim

ALlah yolunu acik etsin kardesim
simdiden ibadertlerini dualarinin kabul etsin
biz acizlerede nasip etsin insaallah

:) buna mukabilen şaşırtmayı severim diyeyim madem ..

Adıma sevinilmesi benim de sevincim teşekkür ederim.
Amin inş tüm isteyenlere yürekten dualarımla nasibetsin inş diyor... ardına ilaveliyorum yol açıklığı ve kolaylık duaların için Sağolasın can :gul:

Ne güzel bir duygu, veda ve uğurlama.
Hiç zannetmiyorum ama varsa hakkım helaldir. Biz müslüman kardeşlerinize de orada dua etmeyi, bizleri de çağırmayı, bizim yerimize de kabeyi tavaf etmeyi unutmayın. Rabbim razı olsun. Hac ibadetinizi kabul etsin.
En güzele, en emine, en güvenilire emanetsiniz.

Evet teşriki mesaiden hak doğar bu sanalda olsa böyledir bu manada EyvAllah çok sağolasın Tuğra can…
Dualarımda olacaksınız emin olun çağır Rabbim diye en samimi duygularımla yakaracağım….. tavaf olayını özellikle sizler için niyetlenip yapabilmeyi çok isterim, inş diyeyim yani ..fırsat bulursam inş yoksa sizinde o duygularla bizzat dönüşünüz için duada olacak dilim bunu ifade etmiş olayım …

Dualar için yürekten teşekkürlerimle mukabilen en emine en güzele emanet ettim ben de :gul:

Senin adina cok sevindim Arora kardesim

Cenab-i Hak kabul eylesin benden yana hakkim helali hos olsun kardesim sende helal et Rabbim cümlemizede nasib eylesin insaAllah

Yolun acik olsun
Cenab-i Hakk'a emanetsin dualarda unutulmamak dilegiyle hayirli yolculuklar

Baki Selamlarimla.......

Amin inş Güzel kardeşim. Nazik ifadelere minnettarım dualarımda olacaksınız inş .
mukabil Baki selamlarla .... :gul:

Rabbim şimdiden kabul eylesin.
Hayırlısıyla en kısa zamanda bizlerede nasip olur İnşAllah.
Dualarınızda bizleride unutmayınız Efendim.
Siteye dönüş konusunda zorlanacağınızdan eminim.
Dönmesenizde sizi tanımak çok güzeldi.
Site olarak birlikte güzel paylaşımlarımız oldu
Zaman zaman hararetli ortamlarda bulunduk.
Herşeye rağmen yorumlarınız ve konularınız çok manidardı.
Rabbim emeklerinizden dolayı razı olsun.

Kavuşmak ne kadar güzelse ayrılıkta o kadar zor olur.
İnşAllah sizin o güzelim topraklara kavuşmanızda en güzelinden olur. Ayrılmak istemeyeceksiniz. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.
Her daim herkese hakkım helaldir. Sizlerde ediniz Efendim.
Sağlıcakla kalınız.

Teşekkür ederim …EyvAllah! İşte Ben de taze başlangıçları o anlamda sevmiyorum çünki her taze başlangıç bir taze bitişin striptizcisidir .. tek teselli ifade ettiğiniz gibi kavuşulan şeyin umulan olmuş olması olur..… Yine de Ayrılıklar kaçınılmaz ve bazıları hayra ise benim durumumda olduğu gibi …sevinçli :)Şükür olsun keşki tüm ayrılıklar böyle olsa…. Dualarınıza teşekkürlerimle aminlerimi gönderiyor Bizim açımızdan tüm kardeşlerimize Hakkımızın helal olduğunu bir kez daha deklare ediveriyoruz efendim bilinsin inş. sağlıcak hepimize olsun dedim buracığa bir gül bırakıverdim :gul:
canım kardeşim..çok sevindim senin adına
konuyu gördüm hemen giriş yaptım
müjdeli haberine tüm samimiyetimle söylüyorum çok sevindim..
çok istediğini biiliyodum nasip oldu çok şükür
RABB'im bizlerede tüm istiyen herkese nasip etsin
duanda unutma varsa hakkımız helal hoş olsun..
haberdar etmeyi unutma bizleri
RABB'ime emanetsin
ALLAH yolunu bahtını açık eylesin:yazık:
Ad’a sevinilmesi ne kadar derin hisli bir güzellik, bir bilsen … Umuyorum Senin adına sevinenlerin de çok olur canımcan..
Evet Şükür ki ne şükür…Amin inş.. Aciz düşene dek amin.Efendimizin dilinden “kelb kabilesinin develerindeki tüyler adedince “ amin hem.

Mümkün olanda inş haberdar ederim veya bir usul selam gönderirim inş diyeyim can
Mukabil iyi dilek ve dualarla sende Rabbe emanetsin Ab-ı Hayatım benim :-; :p :gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Her hac zamanı yüreğimden bir parça kopar.. boğazımda kelimeler düğümlenir..
Hep o kutsal yolun yolcularından olmak ister yüreğim..
O mübarek beldeye davetli olmak…Allah’ım ne muhteşem bir şey…
Allah cc. misafiri olmak..Resulullah (sav) yanında bulunmak..O’nun bastığı yere basmak hira mağarasında vahyin sesini duymak.. Merve ile savada Hz. Hacer annemizin duygularını yaşamak... Allah Yoluna kurban edileceğini hissedebilmek… Allah için öz evladında dahi geçebilmek.. İnanılmaz bir hiss…

Şu an sizin yerinizde olmayı isteyen ne çok insan var ki bir bilseniz.. Arora kardeşim..
Rabbim yolunu açık eylesin..
Haccını kabul olunan hac eylesin..
Resulullah (sav) efendimize benden bizden bu ümmetten çok ama çok selam söyleyin..
Hakkımız varsa helal olsun..
Geri dönüşünüzde neti kafanıza takmayın o olsada olur olmasa siz çok muhteşem bir yolun yolcususunuz..
Rabbim bizlere de nasip eylesin İNŞAALLAH…

Oy oy oy yüreciği yanan bu yangısı kelimeler telinden taaa onca km yol alıp buralara ulaşan can… ne kadar hislendim okurken anlatamam.
EyvAllah diyor Allah Razı ve memnun olsun dileklerime en içtenliğimle umduğunun başına gelen olması için dualıyorum..
Selam kayda alındı inş bilgin olsun :gul:

Cok sevindim kardeşim Rabbim bize de nasip eder inşALLAH..
Rabbim şimdiden haccını kabul etsin..
Dualarında bizleri de unutma kardeşim..
ALLAH a emanetsin selam ve dua ile kal..

Amin. dualar müşterek inş…Rab Tela ve Azze ve celle razı olsun dilek ve temennileriniz misli misli ve misli ile sizler için de olsun dualarımla can :gul:

RABBİM makbul hacılar nasip etsin inşallah bizlerde nasip eylesin ..

güle güle hayırlarla git hayırlarla gel kardeşim..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim can kardeşim.
Mukabilen Duam isteyen herkese nasibolması yönünde.. selam ve dua daima inş :gul:
değerli kardeşim konuyu ve bütün yorumları okurken çok duygulandım.gözlerim dolu dolu okudum.ne mutlu sana ve senin gibi o mübarek topraklara gidecek olan müslüman kardeşlerime.ne güzel bir duygu ki Gül'ün kokusunu gidipte yakından alacaksın.senin adına gerçekten tüm içtenliğim ile ben de çok sevindim.benim hakkım yoktur ama yine de helal olsun.sende bizlere helal et.Rabbim,haccını,yapacağın ibadet ve dualarını kabul etsin.dönüşün de Allahın razı olduğu kul olarak dönersin inşallah.o mübarek toprakalara gitme hasreti ile yanıp tutuşan bir din kardeşin olarak senden dua istiyorum.Allah yolunu açık etsin.selametle gider gelirsin inşallah.Allaha emanet ol

Özel teşekkürlerim özel dualarıma ilaveli mukabilen sana olsun sevgili kardeşcim…
İçtenlik kelimelerden belli ki çok kolay anlaşılabiliyor emin olun… ve bu içtenlik mukabil içtenliği hak eder diye düşünüyorum :)
Yanisi ;Özellikle dua kapsamına aldıklarımdan yapacağımı ifade ediyor dualarına canı yürekten aminler gönderiyorum … :gul:

:gul: :gul::gul: :gul::gul: :gul::gul: :gul:

Mesaj yazma inceliği gösteren kardeşlerime ilaveten ,
Mesaj yazmadan teşekkür butonu ile tebrik eden sevincimi paylaşan hayır duası ettiklerini tahminlediğim can kardeşlerime de
(Gül-i Hamra,KaTrEe,Nur-41 ve Onur)
teşekkür ediyorum efendim onları anmadan geçmeyeyim istedim :) …sevgimle …:gul:

Enfal

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1

Canım, canım, canım-cancağızım…:’(
Ne kadar ağladım mesajını okuyunca bir bilsen .. Sen dualarımın odağında olacaksın bidenem. ve Yazdıklarını ruhuma işleme gayretimden emin olabilirsin.. Ama lütfen bu acizin sana olan tavsiyesinide sen aklından çıkarma ve uygula, bu aciz öyle yaptı çünki ..
Çünki Mümin uyanık olmalı ki o uyanıklık içinde hani Efendimiz günahsız ağızlarla dua ediniz günahsız ağızla yapılan dua kabuldür diyorya…
her önüne gelenden “beni de Rabbim oraya çağırsın diye benim için dua eder misin Lütfen dua edinde benide çağırsın“ de.. böyle dua iste can.
Ben inanıyorum ki ben için bu ramazan ne olduysa oldu bu uğurda ülkemi terk ettiğim işleme geçtiğim anda geri çağrı emin ol benim değil ben için samimice hiç bir çıkarı olmadan içtenlikle dua edenlerden birinin duası karşılığıdır.. inancım bu yönde... bu nedenle benim bacımcanım duygularını emin ol paylaşıyor en az gidebildiğimin sevinci kadar kalanlar için bende ağlıyorum… Cenab-ı Can Allahım yüreği yananların yangısına cevap buyursun inş…:'(
Dönüşümde… dönüşümde, haberi aldığımda ilk sen ile paylaştığım gibi inan yine ilk sana yöneleceğim…inş larımı burada dillendirmediğim bir sürü duyguya ilaveleyerek selamını mümkün olabilirse inş senmişsin gibi gözyaşları akan olarak Efendimize ileteceğim canım.
Selam ve dua daima …:gul:.gul::gul:

Canımmmm biliyorum canı gönülden dua edeceğini Rabbim razı ve memnun olsun senden inş...
tavsiyeni tutacağım inş.... ama o duayı günahsız bir ağızla orda yapıver ne olur ben ve tabi eşim ve bütün yananlar için
dönüşünü bekliyeceğim ve döndüğünde yanışını ağzından dinlemek için sabırsızlanıyorum
çünkü oraları görmeyen bir aşık gören bin aşık ..........bekliyorum cancağızım
hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşaAllah :bye:

nicksiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1

her zaman adettir,Adettendir ya gidenin ardından nezaketen güzel sözler söylenir. Yeni tanışmadım bu yüreği güzel kardeşimle eskiye dayanır muhabbetimiz bir kaç kelamda(en kalbi duyguyla) ben edeyim istedim..

candan kimseleri (ben için kardeşimi)yola göndermek için anaların babaların hani o vakur bir sarılışla yolcu ettikleri gibi sarılamasamda en az annesi babası ve ikinci canı kadar gururla manevi hazzın doruklarında ve hüzünlüyüm.. kutsal bir o kadar da çağrılma bilincinde olan için menzil, ama bağrıma kor gibi düştüğüde aşikar..gideni ayrı düşürsede, geride kalanın duyguları ertelenmez bir kez daha yüzleşmek istemekte çabası..
sizin yolunuz hak yolu, iç dünyanızda nasıl şekillendirceğinizi nasıl yol alacağınızı bilemesemde (bilemesenizde)yüce rabbimin size bilinirlik ve güven hissini en ala şekilde aşılayacağınıda bilenlerdenim..

yeni yetişen nesiller için ,saygın bir toplum saygın bir kişilik olma arzularımıza idol olan sevgili ve değerli kardeşim ...o güzel gönlünüzle duyarlı kişiliğinizle, aydın oluşunuz ve vefalılığınız ile her alanda analitik ve eleştiri bazında ve bağlama sadeliğinde o güzel yüreğin özlenecek (ben için) ,özleneceksiniz...rabbim haccını kabul ve mebrur eylemesi yönünde dualarım inşallah hep baki olacak..(ismen dualarınızda olmak en büyük arzum) rabbim kolaylıklar ihsan etsin,oraya ziyaretinizde ev sahibininde sizleri memnun etmesi dileğiyle hakkınızı helal edin ..rabbime emanet ediyorum selam hakka tabi olanlara....

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Canımmmm biliyorum canı gönülden dua edeceğini Rabbim razı ve memnun olsun senden inş...
tavsiyeni tutacağım inş.... ama o duayı günahsız bir ağızla orda yapıver ne olur ben ve tabi eşim ve bütün yananlar için
dönüşünü bekliyeceğim ve döndüğünde yanışını ağzından dinlemek için sabırsızlanıyorum
çünkü oraları görmeyen bir aşık gören bin aşık ..........bekliyorum cancağızım
hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşaAllah :bye:
inş can inş ne olur çıkan aksiliğin giderilmesi içinde ben için dua et lütfen...
Suud hükümetiyle başım dertte çünki. sinir şeyler noolcak diyeceğim içinde bulunduğum mevsim sebepli olmayacak şimdi ...

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
her zaman adettir,Adettendir ya gidenin ardından nezaketen güzel sözler söylenir. Yeni tanışmadım bu yüreği güzel kardeşimle eskiye dayanır muhabbetimiz bir kaç kelamda(en kalbi duyguyla) ben edeyim istedim..

candan kimseleri (ben için kardeşimi)yola göndermek için anaların babaların hani o vakur bir sarılışla yolcu ettikleri gibi sarılamasamda en az annesi babası ve ikinci canı kadar gururla manevi hazzın doruklarında ve hüzünlüyüm.. kutsal bir o kadar da çağrılma bilincinde olan için menzil, ama bağrıma kor gibi düştüğüde aşikar..gideni ayrı düşürsede, geride kalanın duyguları ertelenmez bir kez daha yüzleşmek istemekte çabası..
sizin yolunuz hak yolu, iç dünyanızda nasıl şekillendirceğinizi nasıl yol alacağınızı bilemesemde (bilemesenizde)yüce rabbimin size bilinirlik ve güven hissini en ala şekilde aşılayacağınıda bilenlerdenim..

yeni yetişen nesiller için ,saygın bir toplum saygın bir kişilik olma arzularımıza idol olan sevgili ve değerli kardeşim ...o güzel gönlünüzle duyarlı kişiliğinizle, aydın oluşunuz ve vefalılığınız ile her alanda analitik ve eleştiri bazında ve bağlama sadeliğinde o güzel yüreğin özlenecek (ben için) ,özleneceksiniz...rabbim haccını kabul ve mebrur eylemesi yönünde dualarım inşallah hep baki olacak..(ismen dualarınızda olmak en büyük arzum) rabbim kolaylıklar ihsan etsin,oraya ziyaretinizde ev sahibininde sizleri memnun etmesi dileğiyle hakkınızı helal edin ..rabbime emanet ediyorum selam hakka tabi olanlara....

Beni bu usul kardeşi gören için ben onurla kardeş olurum.Abimden çok abimsiniz ne diyeyim ki başka... tüm iltifatlarınıza candan teşekkür ederim güzel bakışınızı yine devre yaptırmışsınız :)

eyvAllah duaya şu ara çok ihtiyaçlı bu aciz zaten. Aminlerimi tüm yakarışlarıma ilaveleyip gönderdim mukabilen hepimiz için...

hakkım helaldir bunu biliyorsunuz... gidebilince inş dualarımın odağında olacağınızı bilin lütfen gerçi cicim ile haber göndermiştim ama dememiş cadaloz demekki :p

Ne olur şuara bolca ediverin zira bu aciz bu konuda darda kaldı geçtiğimiz birkaç gündür.. eylül ayında (tam olarak 20 eylül)aldığı bir kararla suud yetkilileri yalnız ve genç bayanların hac olayına katı bakıyor/başlamış... bize ne gözle bakıyorlarsa artık.. fesubhan. yoksa onlara ne ben şafiyim yalnız giderim kime ne olayı sözkonusu olur... sözün bittiği yerdeyim üzüntüden kahrolmak üzere iken bir kardeşimin "ibrahimi duruşun(teslimiyetin) nerede demesiyle dikilebildim.
şimdi dualarla hallolacağına inanıyorum Allahıma bıraktım yani.. yani dua umuyor bu kardeş abim.

önemseyip mesaj yazma inceliğinize içten teşekkürlerimle diyor Allah için olan sevgimi dua dua gönderiyorum inş.
sizde Rabbe emanetsiniz.

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
RABBİM hayırlı eylesin..
Bizleri de,beni de unutmamanı isterim dualarında..
RABBİM dualarını kabul buyursun ve yüreği Kabe aşkıyla yanan bizlere de bu müjdeyi nasib eylesin inşaALLAH..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
RABBİM hayırlı eylesin..
Bizleri de,beni de unutmamanı isterim dualarında..
RABBİM dualarını kabul buyursun ve yüreği Kabe aşkıyla yanan bizlere de bu müjdeyi nasib eylesin inşaALLAH..

Amin inş.. yürekce amin.
Elbette, bu yürek dua isteyen tüm canlara açık ;)
dualarımı yapabilmeyi umuyorum sadece gidebilene kadar ben herkesten umuyorum, gidince de ben edeceğim inş :) :gul:

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
benide ağlattın Rabbim hep rahmetile ağlatsın inşallah

bomboş gidip dolu dolu Rahmet ile dönebilesiniz inşallah
kapısından ayırmasın Rabbim
şimdiden mübarek olsun niyetiniz,göreviniz,ibaadetiniz...
tüm isteyenlere sevdikleri hatrına bizlerede nasip etsin Rabbim inşallah
Allah'a emanet olun
Rahmetle nurla kalın

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
benide ağlattın Rabbim hep rahmetile ağlatsın inşallah

bomboş gidip dolu dolu Rahmet ile dönebilesiniz inşallah
kapısından ayırmasın Rabbim
şimdiden mübarek olsun niyetiniz,göreviniz,ibaadetiniz...
tüm isteyenlere sevdikleri hatrına bizlerede nasip etsin Rabbim inşallah
Allah'a emanet olun
Rahmetle nurla kalın
Aminki ne amin.. gözyaşımı yaşına katarak kardeşim..
tüm yananlarada nasibolması ve dualardan nasipkar olunması dualarımla bende O tek emin kapıya emanet ederek nazik mesajınızı mukabilliyorum ...sevgiyle :gul:

Üst Alt