Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
Aminki ne amin.. gözyaşımı yaşına katarak kardeşim..
tüm yananlarada nasibolması ve dualardan nasipkar olunması dualarımla bende O tek emin kapıya emanet ederek nazik mesajınızı mukabilliyorum ...sevgiyle :gul:

amin Allah razı olsun

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
sözlerime nasıl başlasam bilemedim canım allah kalbine göre versin haccını kabul ve makbul eylesin dualarında ablanada yer verirsen sevinirim çok sevindim inan rabbim bizlerde nasip etsin inşallah dönüşünde böyle güzelliklerle karşılanman dileği ile allah yolunu açık dualarını kabul etsin kalbi sevgilerimle canım ...

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
sözlerime nasıl başlasam bilemedim canım allah kalbine göre versin haccını kabul ve makbul eylesin dualarında ablanada yer verirsen sevinirim çok sevindim inan rabbim bizlerde nasip etsin inşallah dönüşünde böyle güzelliklerle karşılanman dileği ile allah yolunu açık dualarını kabul etsin kalbi sevgilerimle canım ...

Kalbi dualarımla başlayayım bende mukabilen abacan...
Allahı'm Razı ve memnun olsun ..adıma sevinildiğinin ifadesi,şahsıma yapılan dualar dayanağım ve gücüm oluyor emin olun..
Elbette dualarımda yer veririm dualamak-dualanmak Haccın genel kuralı gibi sanki zaten değil mi :)
Evet çok haklısın,ne deneceği gerçekten de karışıyor, dil aciz kalıyor bazan, hakikaten de öyle ablacım. Dualarına yürekten aminlerimle Allah'ım sizlere de, isteyen herkeslere de bu yolu açsın, sıkıntıları gidersin diye dua ediyorum ..
mukabil sevgilerimle can ablam :gul:

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
canım kardeşim ...ne mutlu sana ki kutlu bir yolculuğa davetlisin rabbim bizlerede nasip etsin inşaALLAH..genç yaşta kutsal topraklara gidebilmek ne büyük nimet...:(dualarına ben acizide katarsan çok memnun olurum..selametle gidip gel inşaAllah...yaradana emanet ol..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
canım kardeşim ...ne mutlu sana ki kutlu bir yolculuğa davetlisin rabbim bizlerede nasip etsin inşaALLAH..genç yaşta kutsal topraklara gidebilmek ne büyük nimet...:(dualarına ben acizide katarsan çok memnun olurum..selametle gidip gel inşaAllah...yaradana emanet ol..
Allah razı ve memnun olsun inş..
Aminlerimle yürekten bunun için dua ediyorum isteyenlere nasibine yazsın Rabbim.. istemeyi bilmeyenlere de isteyebilmeyi nasibi kılsın inş.
Genç yaşta gidebilmek evet hakikaten çok büyükj bir devlet çok büyük bir nimet (gerçi genç ve yalnız olunca gidebilmek için kök söktürüyorlar ama Allah nasibetti ise bi usul hal yol oluyor imtehan bir türlü değil sonuçta)

Elbette dualarımda yer Ayırırım kardeşim, Mü'min Kardeşlerimiz için dua etmiyecek isek bu dil orda ne işe yarar ki değil mi :)
Selamet ümmete olsun inş selametle gitmek nasibimiz olsun ama dönmek konusunda düşüncem başka... Sadece Rabbim hayırlı ölümler versin diye dua ediyorum kendi adıma :gulver:

bende mukabilen eynı yere emanet ediyorum sevgilerimle :gul:

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Cânım diyeceğim...
Canımdan geçerek cânânıma ereceğim...
Bu can cânânındır zaten
Can içinde bileceğim...
Hz. Mevlana

rabbim herşeyin hayırlısını versin... güzel kardeşim...selam ve dua ile....

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Allah'ım şahitsin ki sırf Senin rızan için niyetlendiğim bu işi lütfen bu acize kolaylaştır
ve bu işi benden en güzeliyle kabul ve makbul eyle.
Amin amin amin inş. :gul: :gul::gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
kelimelerin tükendiği, sözün bittiği yerdeyim... GİDEMEDİM... :'( :'(
Ağlamaktan gözlerim kançanağı şekli ruhu boşalmış bir beden gibiyim.

Suudi Arabistan HAc Emiri Prensin ölmesi sebebiyle yerine gelen herkimse o kişinin prensin verdiği tüm yalnız genç bayanlara ait vizelerin iptal edilmesi(evet ne yazıkki verilmiş vizeler iptal edildi olacak iş değil) ve bunun bana uçağa binmeden ...birkaç saat önce söylenmesiyle kaldım, yüreğimin ardı sıra gidemedim Rabbimin evine :'(

benimle aynı kaderi paylaşan bir kısım insanlar ciddeden dönderilmiş o dahada kötü...hatta kötünün en kötüsü

onların duygularını ben uçağa binmeden öğrendiğim zamanki duygularımı mihenk yaparak değerlendirmeye anlamaya çalışıyorum, anlaşılabilecek gibi değil yaşanmadıkça diyorum . korkunç korklunç. bunların hiçmi vicdanı yok diyorum başkada bişey demiyorum...

öfkesizim çinkü biliyorum herşey Sebepler Sebebinin elinde ve tüm bu olanlar meydana gelen bir sınav.sadece birşeye şükrediyorum herkesin tavsiye ettiği sabrı yüreklice gözserdim Elhamdulillah..ama üzüntümün haddini anlatamam. kahrolmanın dibine nasıl vurulurmuş artık biliyorum. :'(

Rabbim diyorum.. Rabbim diyorum ..Rabbim diyorum, daha başka bişey demiyorum... :'(

görüşmediğim kimse kalmadı konsolostan tutun diyanet hac daire başkanına kadar milletvekili danışman nesnelerine kadar... hepsinin vicdanları nerede diye haykırasımı sabrıma boğduruyorum sadece :'(

bu satırları yazarken bile gözümün yaşından dolayı mola vere vere yazıyorum... Üzerimde emanet selamlar olmasa ne net ne başka bişey umurumda olmaz. Üzgünüm elimde olmayan sebeplerle umulan duaları umulan yerde yapabilemedim ve selamları iletebilemedim bilginiz olması hakkınızdır zannıyla haber etmek adına yazıyorum.

:'( :'(

hiç birşey canım istemiyor günlerdir komada gibiyim ruh gibi dolaşıyorum ama kesinlikle İbrahimi-sabır-İsmaili teslimiyet içindeyim.herşeyin O'ndan geldiğinin bilinci içindeyim.

yapılabilecek başka bişey kalmadığı için hakkımın kaybı olmasın diye bir daha ki sene için dilekçemi verdim.. bu sene olmayan seneye nasıl olabilir bilmiyorum.. Sadece O'ndan Kimsesizliğimin Kimsesi ve Sebepler Sebebi O'ndan istiyorum... ben bana değil O' na yakışanı yaratmasını umuyorum :'(

tek suçum genç ve yalnız olmak bir ibadet için böyle bir gerekçe var mı Allahım ! :'(
ne istiyorlar benden... seneye evli olarak gideceğim artık öyleya :// :/// :/// :///
ironinin bile dibine vurdum artık.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Canım kardeşim... Seni anlamayı ve yanında olmayı öyle çok istiyorum ki, Rabbim sana sabrın yanında, çok daha güzel gitmeler nasip etsin diye dua ediyorum....

Gidemeyişin, gidemeyişimiz oldu....
Seninle heyecanlandık, yine seninle üzüldük...

Fakat biliyorum ki, herşeyi gören bilen ve "OL!..." deyince OLduran Rabbim; bu gün yaşadığın hüznü, yarın sevince çevirecektir.

Ağlama ciğerparem, ağlama gül yüzlüm... Melekler gözyaşını silesi kardeşim...

Seni seviyorum ve seviyoruz ama en mühümi de Rabbim seni daha çok seviyor, biliyorum ve inanıyorum...

Ab-î Revan

/\ S Ü V E Y D A /\

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Okuyunca çok üzüldüm.
Sözlerim Seni teselli için Kifayetsiz kalır. Sadece gönlümüzden geçen Dualarımız ve ümitlerimiz tesellin olur inşallah.

Her hayırda bir Şer ; Her Şerde bir Hayır vardır mutlaka. bununda farkına şimdi olmasada ilerki zaman dilimlerinde görebilirsin...

Bu yaşadığın olay Belki içindeki ALLAH C.C aşkını biraz daha körüklemeye sebeb olmuştur/olur...

Dualarımız seninle Dostum.

Sözü çok olanın Yalanıda çok olurmuz. Müsadenizle,Selametle...

Üst Alt