Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Canım benimm..
Üzülme ağlama diye teselli vermeye çalışmam yersiz olucak..
çok üzüldüm..hayran kalmıştım genç yaşta bu gitme aşkına..
ve yine hayran bıraktın beni kendine
bununda O'ndan geldiğinin bilincinde olmanla
ALLAH daha güzel günlerde gitmeyi nasip etsin
Gözyaşların içindeki ateşi söndürmesin..
Aksine ALLAH aşkıyla daha çok yanman duamla..
Seni Seviyorum kardeşim

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.canım seni çok iyi anlıyor acizliğini seninle paylaşıyorum.Rabbimin en hayırlı kullarındansın.çünkü Rabbim seni sabrın ile imtihan ediyor.ne mutlu sana kazandığında çok belli :gul:'O'nu(Allah'ı) dilinden ve gönlünden düşürmüyorsun.laf aramızda "seni alan yaşadı,dertlerini boşadı.":lelele::helal:Rabbim bizleride senin gibi yanan kullarından eylesin .amin canım kardeşim Yüce Mevlam hakkında hayırlısını versin inşAllah.seneye gidersin umarım.
Allah'a Emanet ol.

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
her işte bir hayr vardır kardeşim...üzülmeyin...Mevla cümlemize o mukaddes topraklara varabilmeyi nasip eylesin inşallah...

nisacan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Canim kardesim Hakim olan Azim olan bilinmeyeni bilen ,kalpleri bilen Rabbim yüregine sabir , ruhuna ferahlik versin insaAllah..
Sana söylenecek cogu sözün kifayetsiz kalacagini biliyorum ancak,kullarina herzaman hayirlsini veren,kaldiramayacagi yükleri yüklemeyen Halim olan Rabbim bunu sana verdiyse eger bil ki sen O`nun insaAllah sevdigi kullarindansin..Ki MasaAllah TebarekAllah O`nda geleni sabir ile karsilamissin..
Rabbim insaAllah bu sabrinin mükafatini gelecek seneye oralarda seni huzuruna alarak veriri..Gönlünü ferah tut kardesim vuslat yakindir biiznillah..Dualarim seninle ve senin gibi bu duruma sabir edenlerledir insaAllah

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
yüreğimde duyduğum acımı paylaşan

Katresu abamcanım
Ab-ı Revan
Hayat
Gülistan
Samanyolu
nisacan
ve mesaj harici tşkk butonu ile Uhibbu

hepinize yüreğimdeki acımı hassasiyet gösterip paylaştığınız mesaj yazma inceliği ile teselli sunduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum.Allah Razı ve memnun olsun .
Allah zor zamanlarınızda yüreğinizi ferahlandıracak kişiler olarak göndersin meleklerini inş..

size özellikle tşkk var nisacan çünki yeni üye olup ilk mesajınızı bu kardeşinize en içten anlamlı sunmuşsunuz.. bunun bendeki anlamı emin olun büyük.

Allah oradaki dualardan istifadekar kılsın, sabrı daim olanlardan kılsın dualarımla.:gul:

nisacan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
evet üye olusumla beraber sitede sizin Allahismarladik mesajinizi gördüm.mesajin baslarini keyifle ve özenerek okurken sonlarina dogru yasadiginiz talihsizlige ve bundan dolayi duydugunuz üzüntüye sahit oldum ki benim de icime bir ates düstü o anda..ama Masaallah siz sabir ile Rabbim den geleni karsilamissiniz,insaallah seneye hep beraber oralarda oluruz.selametle canim kardesim

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Çok üzüldüm arkadaşım,kulun niyeti amelini geçer..inş. bu halis niyetinizle HACC sevabı almışsınızdır.Seneye kutlu yolcusu olursunuz inş.Bizede dua eder misiniz,oralara gidip görmeyi bizlerde heyecanla bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun,dualarımızdasınız.sevgilerimle..

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
canım üzüntün hakikatten de çok büyük ama senin o güzel yüreğin daha büyük sen dirayetinle her şeyin üstesinden gelirsin biliyorum rabbim böyle uygun görmüş herşeyde bir hayır varmış hayrın inşallah birdahaki seneye nasip olur canım sakın kendini yıpratacak kadar üzülme kalben yanındayız canım en emine en güzele emenetsin canım benim ..

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
Rabbim razı oldugu en güzel şekilde hacı olmanızı nasip eylesin inşallah

Sabrı cemil nasip eylesin inşallah

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Hepinizden Allah Razı olsun canlar...
teşekkürlerimi ilavelediğim dualarımı birkez daha siz için gönderiyorum. Seneye Hepberaber inş :gul::):gul:

Üst Alt