Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunu sormadan gidişattan böyle bir soru soracağını tahmin etmiştim gelelim soruya
İnsan ailesi , coğrafyası ve fiziki özellikleri dışında herşeyi seçerek yapar. Yani bu sınanmak değil hayatın gerçeğidir.. Kader bile seçimle şekillenen bir şeydir.. Rabbim bize yollar sunmuş; Ey kulum demiş şunu seçersen rahat edersin öbürünü seçersen yediğin hurmalara tırmalatırım demiş. Liseye üniversiteye girerken: kendin için mantıklı yada becerebileceğin bölümü seçersin.. evlenirken karakterine göre eşini seçersin, Sosyal hayatında; Kendine benzeyen yada sohbetini sevdiğin arkadaşını seçersin, Bak internet aleminde yüzlerce forum sayfası varken burayı seçmişiz ve unutma beyin tavsiye alabilir ama kalp değil
Alttakine soruyorum; Hiç çalışmadığın sınava kaybedeceğini bile bile girermiydin
Ben ters köşe oldum şuan bu cevap'la çünkü verdiğin cevap başlı başına aslında başlık isteyen güzel bir konu olmuş süpersin.. ama şimdi minnak bi yorum yapmak istiyorum... bunlardan birisinin seçileceği zaten biliniyorsa seçim yaparken acaba dünyanın ilizyonlu durumu bizi kandırıyor olabilir'mi ? bu soru işareti sana değil yorum içinde öyle bir soru
Girmezsem tembel derlerdi girersem çalıştı ama kazanamadı gibi birşey söylerlerdi yani girerdim evet..
Köpeklerin sadık dost olması dışında hiç acaba gerçekten bizi zamanla anlıyorlar'mı diye düşündüğün oldu'mu ? Yani kendi dünyaların'da acaba bizimle iletişim kurduklarını düşünüyorlar'mıdır ? Çünkü bazı köpekler çok akıllı yav