Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günebakan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
971
Bana göre insan huzurluysa mutludur iç huzur çok önemli o yüzden

Sence neden her güzel şeyin bir sonu vardır ?

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Olmalı, ilelebet devam eden tek güzellik Cennet olur herhalde :boshayaller:

Hayallerin var mı?

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yaşanmaz

Bayramlasmaya kimden başlayacaksın

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Öyle yapmak muhakkak isteyeceğim ama şeytan'dandır diyorum midemiz küçüldü ya ramazan akşamında'ki o tat olmayacaktır muhtemelen :p

Ya ben şey sormak istiyorum altımda'kine

Balık
Kuş
Kedi

Hiç hayvan sevmem desen bile bunlardan birisi evinde olsaydı hangisini isterdin..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Evdekiler kedi ,kuş peşinde
Ben en temizinden balık isterdim halbuki ????

blup blup blup ????????????

En son ne zaman gökyüzüne baktın

Sky Clouds GIF by TRT

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Hep bakarım ileri görüşlüyüm gerçekten ileri görüşlüyüm ileriye baktığım için gökyüzü benimdir..

Şimdi hazır ol alttaki senin feleğini şaşırtıcam sorumla... ( şaka bea )

Neden insanlar seçimlerle sınanıyor ?

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sorunu sormadan gidişattan böyle bir soru soracağını tahmin etmiştim:) gelelim soruya

İnsan ailesi , coğrafyası ve fiziki özellikleri dışında herşeyi seçerek yapar. Yani bu sınanmak değil hayatın gerçeğidir.. Kader bile seçimle şekillenen bir şeydir.. Rabbim bize yollar sunmuş; Ey kulum demiş şunu seçersen rahat edersin öbürünü seçersen yediğin hurmalara tırmalatırım demiş. Liseye üniversiteye girerken: kendin için mantıklı yada becerebileceğin bölümü seçersin.. evlenirken karakterine göre eşini seçersin, Sosyal hayatında; Kendine benzeyen yada sohbetini sevdiğin arkadaşını seçersin, Bak internet aleminde yüzlerce forum sayfası varken burayı seçmişiz:) ve unutma beyin tavsiye alabilir ama kalp değil:)

Alttakine soruyorum; Hiç çalışmadığın sınava kaybedeceğini bile bile girermiydin:)

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Ben ters köşe oldum şuan bu cevap'la çünkü verdiğin cevap başlı başına aslında başlık isteyen güzel bir konu olmuş :D süpersin.. ama şimdi minnak bi yorum yapmak istiyorum... bunlardan birisinin seçileceği zaten biliniyorsa seçim yaparken acaba dünyanın ilizyonlu durumu bizi kandırıyor olabilir'mi ? bu soru işareti sana değil yorum içinde öyle bir soru :p

Girmezsem tembel derlerdi girersem çalıştı ama kazanamadı gibi birşey söylerlerdi yani girerdim evet..

Köpeklerin sadık dost olması dışında hiç acaba gerçekten bizi zamanla anlıyorlar'mı diye düşündüğün oldu'mu ? Yani kendi dünyaların'da acaba bizimle iletişim kurduklarını düşünüyorlar'mıdır ? Çünkü bazı köpekler çok akıllı yav

Üst Alt