Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
SELAMÜN ALEYKÜM ABLALARIM, ABİLERİM KISACASI YENİDENDOGUS AİLESİ SİZE KÖTÜ BİR HABER VERMEK ZORUNDAYIM KUSURA BAKMAYIN BU HABERİ HİÇ VERMEK İSTEMEZDİM AMA VERMEK ZORUNDAYIM.
BAŞINIZ SAĞOLSUN...!!!!!

"mukaddes_soker" OLAN ÜYENİZ BU GÜN SABAH SAAT 05:30'DA VEFAT ETTİ....!!!
SABAH NAMAZI BERABER KILMIŞ ANNESİ GİLDEN AMA BİR DAHA YATAKTAN KALKAMAMIŞ
NE OLURSUNUZ DUA EDELİM KARDEŞİM SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANIN CENNET OLSUN ;( ;( ;(
BELKİ ŞİMDİ İNANAMIYORSUNUZ AMA BEN DE TEL. DUYDUĞUMDA İNANAMADIM

ORİJİNAL YAZARI; mukaddes_soker

SELAMÜN ALEYKÜM ABİLERİM,ABLALARIM,YENİ ÜYE OLAN KARDEŞLERİM BUGÜN DAHA DEĞİŞİK KALKTIM YATAĞIMDAN İÇİNDE BİR BURUKLUK VAR ALLAH HAYIRLARA VESİLE KILSIN AMİN...

SİZLERİ TANIMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM.YENİ TANIŞMIŞ OLSAKTA YENİDENDOGUS AİLESİNİ ÇOK SEVDİM ÇABUCAK ISINDIM RABBİM SİZLERE CENNET KAPILARINI AÇSIN GÜNAHLARINIZI AFFETSİN SİZLERDEN SELAMINI,MERHAMETİNİ,AFFINI,SEVGİSİNİ, ESİRGEMESİN AMİN!!!

DEDİĞİM GİBİ KARDEŞLERİM İÇİMDEKİ BU BURUKLUK BENİ RAHATSIZ ETTİ SİZ KARDEŞLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN BU FANİ DÜNYA ÖLÜMLÜDÜR BU GÜN VARSAK YARIN YOKUZ HAKKINIZI TEKRAR HELAL EDİN GÖRÜŞMEK ÜZERE SELAM VE DUA İLE...

KARDEŞLERİM BU KONUYU DÜN MUKADDES AÇMIŞTI HATIRLADINIZ MI BİLMEM BELKİ DE ÖLECEĞİNİ BİLİYORDU.CANIM SENİ ÇOK SEVİYORUM

HABER VERMEK İSTEMİŞTİM BENİM ÇIKMAM LAZIM KENDİNİZE İYİ BAKIN VE BOL BOL DUA EDİN ;( ;( ;( ;( ;( ;(

www.yenidendogus.net ailesinin

BAŞISAĞOLSUN

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
(Biz ALLAHIN(c.c) Kullarıyız, Nihayet Ona Döneceğiz)

RABBİM rahmet etsin...ve en güzel makamlara koysun

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bune yaa nisan bir şakasımı nisanda da deyiliz benbir anlam veremedim..

bu ailenin üzerinde nazar veya göz var heralde birgün biri kaza geçiriyor yoğun bakımda ölümlerden dönüyor birgün biri aniden vefat ediyor RABBİMM beterinden korusun

kardeşim eyer mümkünse bana vefat eden kardeşimizin annesinin veya ev telefonunu özel msj dan verirsen ben o aile ile ilgilenmek istiyorum hem sabır hemde başsağlığı dilemek istiyorum böyle bir kardeşimizi kaybetmek bizi çok üzdü
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
bencede hiç inandırıcı değil 3 gün önce yoğun bakımdaki bir insan nasıl oluyorda 3 gün sonra konulara cevap yazıyo böyle bişey mucize şimdide kuzeninin öldüğünü söylüyosun eğer şakaysa yapmayın böyle şeyler çünkü hiç hoş değil.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
yorumlari okuyunca sastim kaldim ?(

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
hiç bir şaka değil kardeşlerim böyle şaka olmaz olsada ben yapmam benim yataktan kalkmam mucize olabilir ama ben değil Rabbim kaldırdı beni ordan inanmaya bilirsiniz o sizin bileceğiniz birşey.Kuzenim vefat ettim Rabbimin takdiri böyleymiş elimizden birşey gelmez

fzehra ablacım biraz ortalık yatışsın size tel numarasını vereceğim ama ev tel yok sadece cep tel var isterseniz onu gönderirim hepinizden Allah razı olsun selam ve dua ile...

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞ.MEKANI CENNET OLSUN.

RABBİM KEDERLİ AİLESİNE SABIRLAR İHSAN EYLESİN....

dilara01

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
innalililahiveinna ileyhi raciun
ALLAH rahmet eylesin ALLAH sabırlar versin.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
ALLAH RAHMET EYLESIN
MEKANI CENNET OLSUN NUR ICINDE YATSIN
RABBIM AILESINE VE SEVDIKLERINE BOL SABIRLAR VERSIN

Üst Alt