Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
bu resimleri görünce ben ankarayı hiç bilmiyormuşum diyorum... harbiden güzel resimler çekmişsiniz.. elinize sağlık... devam edin lütfen.. görsünler ankaranın güzelliklerini...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
insaallah bacicim:sevindik:
yeni resimlerde bi harika:ok:

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
çok güzel resimler çekmişsin qardaşım ellerine sağlık gittim gördüm ankara yı ama bu kadar ayrıntılı deil(:
bana hep soğuz buz gibi şehiri andırır değiştebilcen mii bakalım düşüncelerimi güzelim resimlerinle kanka mın arkadaşı :D

CeyliN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Güzel Kareler Bu cekilen resimlerin olduğu yerleri tek tek gezmiştik özellikle yazin mavi göl harika oluyo tesk elinize sağlık :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
bu resimleri görünce ben ankarayı hiç bilmiyormuşum diyorum... harbiden güzel resimler çekmişsiniz.. elinize sağlık... devam edin lütfen.. görsünler ankaranın güzelliklerini...

teşekkür ederim herzaman beğenilerin onurum olduğunu söyleyen biri olmaya çalıştım aynı porsiyondan sizede diyorum efendim :G:
ankaranın güzellikleri.. hımmm :) inş elimden geldiğince diyelim hem devam hem göstermek adına ..

insaallah bacicim:sevindik:
yeni resimlerde bi harika:ok:
teşekkür ederim güzelcim :G:
resim çekmeyi seviyorum içinde ben olmayınca benim için oldukça eylenceli bir iş :p

çok güzel resimler çekmişsin qardaşım ellerine sağlık gittim gördüm ankara yı ama bu kadar ayrıntılı deil(:
bana hep soğuz buz gibi şehiri andırır değiştebilcen mii bakalım düşüncelerimi güzelim resimlerinle kanka mın arkadaşı :D

hadi bakalım bakalım.. gerçi buz şehrini sevdirmek büyük bir iddia olur ama inş dedim gitti belki bu benim resimlerime nasibolur kim bilir :-; :gul:

Güzel Kareler Bu cekilen resimlerin olduğu yerleri tek tek gezmiştik özellikle yazin mavi göl harika oluyo tesk elinize sağlık :)
mavi gölde harika evet ama doğrusu bana bayağı bir kalabalık geliyor ben güzellikleri biraz daha bana has seviyorum galiba .. az kişi ile yada daha iyisi yakalıyabilirsem bana özel... bencilce diyebilirsiniz mahzuru yok :p :gul:

resimler devam edecek inş ama sonra şimdi vaktim ne yazıkki yok dostlar :G:(el sallama nesnesinden)

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
ooo sen hem fotograf cekiyor, hemde ankaralimiydin :D
bak simdi kanim dahada isindi sana :kanki::alkiss::yuppii:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

resim sırası sizlerde kendinizi ziyaret etmiş gibi hissedebilin diye ziyaret giriş ve çıkışı sırasına göre ayarlanmıştır dostlar... :gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

Lu dostlar için Angaralı ArorA olarak hediyemdir efendim :gulver:

butip şeyler imzasız olmaz papim o manaya olmuş olsun :Smiley (74)::blush:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray