Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

O-N-U-R

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
selamünaleyküm arkadaşlar bakdım inceldim yazınızı,hep bayan kardeşlerimize,atıfda bulunulmuş,asıl gerçek bayanlarda değil asıl suçlu biz erkeklerde,onları kolumuza takıp gezerken,bide böbürlenerek geziyoruz,demekki durup şöle bir düşünmemiz lazım,nede kadınlarımızı kıskanmıyoruz,neden acaba,,düşündüm taşındım,bakdım aynı şeyleri bende yapıyorum,bu kıskançlık neden yok,hiç bakdıkmı yediklerimize,dikkat ettikmi,sanmıyorum ettiklerimizi,etsek zaten,böle olmazdık vessalam..demekki kız çocuklarımızı çocukluk döneminden beri baskı altına almışız,onlaru ciddi manada eğitmemişiz,hep baskı kurmuşuz,onlarda belli zamaandan snr özelliklede kızlarımız evlendikden snr değişiyor..demekki aile gerçek eğitimini vermiyor..moderen kadınları altında,yabancılar durmuyolar..Bu hamur çok su götürürrr

zah!d

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
Cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değil....Bediüzzaman.

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Allah yardımcımız olsun.

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
SIGARA ICTIGIM ICIN arada makyaj yaparim hafiften CUNKU CILDIM cok SOLUK :( ALLAH AF ETSIN ...ama giyimim oldukca kapalidir elhamdulillah

ı^ı

Her Nefes Son Nefes

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Erkeğin suçu kadının suçu diyerek çıkılmaz bu işin içinden. Dinin emirlerini bilmek gerekir. Öğrenileni takva ile süslemek gerekir. Cehalet kötüdür. Öğrenmeli ve öğrendiğimizi yaşamalıyız. Erkek-Kadın her müslüman Allah'ın emirlerine uymakla yasaklarından da kaçınmakla mükelleftir. Bu da bu devirde kendi kendine zordur. Ehil bir rehberin terbiyesi altına girmekle mümkündür.
Yoksa ALLAH KORUSUN imanımız bile şekilden öte gitmez, kalbe inmez. Bizler birbirimize destek olmalıyız. İkazlarımızı tatlı bir dil ile yumuşaklıkla yapmalıyız. Hemen şamar atmaya kalkarsak yapıcı değil yıkıcı oluruz. Ne yazık ki çok insan var ki inanmayanla inanan arasındaki fark sadece inandığını söylemesinden kaynaklanıyor. Yoksa giyim kuşamı ve her çeşit hayat tarzı inançsızların yaşayışlarını bize gösteriyor. Şimdi bu kadar ince ve çok şeffaf bir imanla dine bağlı birine şamar atarsanız ne olur? Onların bulunduğu durumu onlara Ayetlerle hadislerle anlatıp karşılığında vadedileni onlara açıkladıktan sonra onlara dua etmeliyiz. Hangimiz hataya yanlışa düşmüyoruz ki? Bahsettiğimiz durum 3-5 kişinin durumu değil büyük bir kitle. Onları kazanmaya çalışalım kaybetmeye değil. Mübarekler diyor mu ki sen şunu yapıyorsun önce düzel gel? yeterki gel diyorlar ve dua ediyorlar. Bizler apaçık düşmanımız olan şeytan ve isyankar nefislerimize karşı birbirimize destek olmamız gerekiyor. Onları ötekileştirerek şeytanın yapmaya çalıştığına ortak olmayalım. Gülümseyen bir yüz ve aczimizi bilerek samimi bir niyetle birbirimizin eksikliklerini tamamlayabilmemiz, kendi nefsimizide bu konuda asla kurtuluşa ermiş olarak görmemizi Allah'tan niyaz ederim.
Düşmekte olan kardeşimize el uzatalım ki belki kurtuluşuna vesile oluruz.

Üst Alt