Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
değerli kardeşlerim ben ve semerkand abim arefe günü yola çıkıp bayramın 1. günü adıyaman menzil köyüne vardık ve hamdolsun gönüllerin sultanı gavs-i sani seyyid abdülbaki el hüseyni hz'lerini ziyaret etme şerefine kavuştuk 1. ve 2. gün menzilde kaldık ve allah dostunun meclisinde olmanın verdiği heyecanla dolu dolu bir bayram geçirdik mübareğin nasıl olduğunu merak eden kardeşlerimiz varsa peşin peşin söyliyim gavs hz'nin keyfi acayip yerinde ve çok keyifli idi .
abartısız söyleyebilirimki bayramın ilk günü mübareğin arkasında 50.000 mümin saf tuttu
evet evet abartmıyorum verdiğim sayı çok net bir rakam rabbim gitmek isteyenlere'de tez zamanda gitmeyi nasib etsin. orda çektiğimiz fotoğrafları semerkand abim en yakın zamanda ekleyecektir. acizane bizde'de var bizde uygun zamanda ekleyeceğiz resimleri, allaha emanet olun

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Allah razı olsun kurban.. Tek kelime ile muhteşemdi,Rabbim Gavsımıza sağlık sıhhat her daim nasip etsin..Gitmeyen kardeşlerimizede nasip olsun,

Sevinç39

Sevcan

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ne mutlu size oralarını görüyorsunuz sizin adınıza seviniyorum

Sevinç39

Sevcan

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
aminnnnn beş senedir gidemiyorum bundan sonra gidebilirmiyim allah bilir artık

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
masallah barekallah kardeşim rabbim ziyaretinizi kabul eylesin çok sevindim Rabbim uzun ömürler versin himmetini erksik eylemesin insaAllah

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
masallah barekallah kardeşim rabbim ziyaretinizi kabul eylesin çok sevindim Rabbim uzun ömürler versin himmetini erksik eylemesin insaAllah

:G::G::G:
amin kardeşim amin rabbim siz ve sizin gibi gitmek isteyen tüm kardeşlerime yolları kolay eylesin

:G::G::G:

Üst Alt