- Aldığı Beğeniler
- 4
- Takım
- Fenerbahçe
değerli kardeşlerim ben ve semerkand abim arefe günü yola çıkıp bayramın 1. günü adıyaman menzil köyüne vardık ve hamdolsun gönüllerin sultanı gavs-i sani seyyid abdülbaki el hüseyni hz'lerini ziyaret etme şerefine kavuştuk 1. ve 2. gün menzilde kaldık ve allah dostunun meclisinde olmanın verdiği heyecanla dolu dolu bir bayram geçirdik mübareğin nasıl olduğunu merak eden kardeşlerimiz varsa peşin peşin söyliyim gavs hz'nin keyfi acayip yerinde ve çok keyifli idi .
abartısız söyleyebilirimki bayramın ilk günü mübareğin arkasında 50.000 mümin saf tuttu
evet evet abartmıyorum verdiğim sayı çok net bir rakam rabbim gitmek isteyenlere'de tez zamanda gitmeyi nasib etsin. orda çektiğimiz fotoğrafları semerkand abim en yakın zamanda ekleyecektir. acizane bizde'de var bizde uygun zamanda ekleyeceğiz resimleri, allaha emanet olun
abartısız söyleyebilirimki bayramın ilk günü mübareğin arkasında 50.000 mümin saf tuttu
evet evet abartmıyorum verdiğim sayı çok net bir rakam rabbim gitmek isteyenlere'de tez zamanda gitmeyi nasib etsin. orda çektiğimiz fotoğrafları semerkand abim en yakın zamanda ekleyecektir. acizane bizde'de var bizde uygun zamanda ekleyeceğiz resimleri, allaha emanet olun