Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
değerli kardeşlerim

akşam başıma bir işler geldi önce sizden özür diliyorum msn adreslerinize sahip çıkamadığım için

dün akşam bir arkadaşla yazışırken bana dediki sana bir link yazacağım buna tıkla

bakalım sende açılacakmı
bende ok dedim ve tıkladım sonra karşıma aynen hotmail sayfası açıldı..

ona dedimki bu hotmail sayfası ozaman mail adresini ve şifreni gir orası bir site dedi..
bende bu yalanı yuttum ve adresimi girdim ve ne olduysa ondan sonra oldu msn adresim çalındı şimdi bu çalan aynı oyunu sizede oynuyabilir lütfen uyanık olun sakın

oyuna gelmeyin ...

aybars.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
eğer yazışıtığınız kişi arkadaşınızsa demek güvenecek kişide kalmadı gibi çok üzücü bir sonuç çıkıyor..geçmiş olsun..inşallah geri alırsınız..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı aybars
eğer yazışıtığınız kişi arkadaşınızsa demek güvenecek kişide kalmadı gibi çok üzücü bir sonuç çıkıyor..geçmiş olsun..inşallah geri alırsınız..

evet yazıştığım kişi çok iyi bir arkadaş şuan onada ulaşamıyorum acaba onunkinide çaldıda ondan benimi çaldı çünkü gece 4te başka bir arkadaşıma benim msn den selam vermiş bu çalan kişi oda beni zannetmiş ama beni tanıdığı için bir anlam vermedim diyor...

onun için arkadaş zandan kurtuluyor bu durumda

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
ablam gecmiş olsun... X(

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
çok üzüldüm fzehra ablacım,ya neden bu insanlar kötü emeller peşindeler ve maksatları ne?çok üzgünüm ve zaten kimsenin kimseye güven duymadığı bu zamanda böyle bir olayı duymak inanılmaz üzdü beni..... ;( ;(

şimdi kimseye güvenmeyelim mi? ;( ;(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
geçmiş olsun ablam bu msn hacklerinden kurtuluş yok bize ..benimde diğer msn kaç kere hacklendi de çok şükür hackleyen yakın arkadaşım bişi yapmadı :)

ya birde arkadaşlara şunu söylemek istiyorum mail atarken lütfen toplu atmayalım çünkü başka bir arkadaş ordan msn adresini öğrenip bizi kendi emesenine ekliyor lütfen bu konudada özen göstermeye çalışalım inş..

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Geçmiş olsun ablacım.

Ne isterler anlamıyorum,hacklediler ee noldu yani :evil:

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Geçmiş olsun fzehra abla.

müşü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
arkadaşlar böyle bişeyden haberim yoktu .dün banadamı böyle oldu acaba. şevval okursan bana haber ver dünkü o adresi tılamamı isteyen sendin dimi .şevvaaaaaaal.ama allahtan ben o sayfaya ulaşamadım.şevval gerçekten o sendin dimi.bide soruyorum bu ablaya sende şevvalin adresi varmıydı.eğer varsa demek ucuza tlattım. 8o 8o

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
8o ÇOK KÖTÜ BİR DURUM YAA

GEÇMİŞ OLSUN ABLA

KONUSTUGUNUZ KİŞİYİ FARKLI BİRİ OLUP OLMADIGI FARKETMEDİNİZMİ?

Üst Alt