Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Sevgili Dostlarım;

Bu iş kırılmak yada küsmek işi değil.
İllaki burada tartışmalar oldu. İçlerinde oldum. Dün bile yaşadım bi tartışma. Bu ayrılık nedeni olamaz... Şimdi kavga ettim diye gitmemmi gerek? Ben bildiğimden vazgeçmedim, vazgeçmem. Kendimi olgun olarak görüyorum. Herkesede sevgimin sonsuz olduğunu defalarca söylüyorum. Siz benim herşeyim oldunuz.

Yahya Kemal şöyle diyordu:

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Engin kardeşim. Size defalarca dedim. Yine söyleyeyim. Siz orda takılı kalmayın. Siz benim bu sitede en beğendiğim paylaşımcısınız. Sizlede tartıştık. Rahat olun gönül koymadım size. O an içimde bi burukluk kırgınlık oluştu ama bu uzun sürmedi. Sonuçta insanız ve değer vermeyi biliriz. Değerlisiniz. Sizle tanışmayı çok arzulardım aslında.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
abi olmaz böyle .tanışırız inşallah bigün nasib olur. karşılıklı oturur konuşuruz. şu anda hepimiz kaldığımız yerden elimizden geldiğince hizmete devam. bu konuyu burada yazılanları kapatalım . biz unuttuk sende bi zahmet unut artık

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
biri bişimi dedi sanki uzaklardan bi ses geldi gibi.. sanırım mustafa şaka yapıyo dimi kardeşim ..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Hizmetten vazgeçmek elbette yok. İlk mesajda belirttiğim gibi 2-3 konumla devam edeceğim ara ara ve sessiz sedasız. Buraya yazacak bir dünya yazı var. Hepsini yazacağım. Kırılganlıktan değil, hayat çizgisi böyle olduğu için böyle olmak zorunda. Belki bana bu sitede ihtiyaç var ama daha fazla ihtiyaç olan yerlerde olabilir.

(Size bir teklifim var. 3 temmuz günü gelmeyeceksiniz. O sabah Eyyüb Sultan'da birlikte sabah namazı kılmaya ne dersiniz? Sonrada normal yaşantınıza devam edersiniz.)

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
17 temmuzda yapılıcak bi sınav var. h.sonları derse gidiyorum inşallah sınavdan sonra uygun bi zaman görüşürüz beraber. gerçekten gitme sebebinin içinde bu İstanbul konusu yoksa o zaman bişey diyemem Hayırlısı olsun.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bundan daha uygun zaman olamaz. Kim bilir daha ne zaman gelirim İstanbul'a. Ben sizi namazdan sonra dershaneye kadar bırakırım. Sıkıntı etmeyin. Size bir zeytindalı daha uzatıyorum. Kabul edin ve görüşelim.

İstanbul konusuyla %0,00001 bile ilgili değil. Orda biz bir teklif sunduk siz beğenmediniz ve daha uygun şu şekilde olur dediniz. Bizde bunu uygun görmedik. Büyüklerimize danıştık ve kararını verdik. He bide kavga ettik :) Orda kaldı o mevzu.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
abi sabah namazında nasıl buluşacaksınız:) o saatte herkes nasıl biraraya gelsin:) bence şuan oyunbozanlık ediyorsun.. istanbul buluşması konusunda bir karara vardınız. bir mekan belirlediniz.. bir tarihiniz bir saatiniz varken bu saatte yeni bir teklif sunmak kafaları karıştırmazmı...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
sabah namazında benim o saatte orda olmam zor. saol hakkaten Allah Razı olsun

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Son noktayı koyuyorum yetkime güvenerek tabii ki AltayMustafa abi gerçerli bir sebeb belirtmedikçe hiç biryere gidemezsiniz (işinize gelirse) :D ..

Üst Alt