Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Çok uzun zamandan beri siteye bağlanmadım.. Ama burda gerçekten çok üzücü şeyler olmuş.. Altay Kardeşim senin gidişin beni ve seni sevenleri elbette üzecek.. Bir sorun var ortada bu sorunu ortadan kaldırmamız lazım..

Allah hayırlısını versin bakalım...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
GELELİM BENİM YORUMUMA:)

ne yalan söylim altaymustafa siteden gidiyo diye hiçte üzülmüyorum:) giderse gitsen napalım ya.. zaten pekte sevmezdim..:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Çok uzun zamandan beri siteye bağlanmadım.. Ama burda gerçekten çok üzücü şeyler olmuş.. Altay Kardeşim senin gidişin beni ve seni sevenleri elbette üzecek.. Bir sorun var ortada bu sorunu ortadan kaldırmamız lazım..

Allah hayırlısını versin bakalım...

sen yokken burada biz ne aksiyonlar yaşadık haberin yok::)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
hakkımda hayırlısını dile:) bu arada bugün çok çok eski konularıma baktım... benim bi yazımı kilitlemişsin sen..eski bi yazıyı güncellemişim falan... sana yeniden kinlendim:)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
hakkımda hayırlısını dile:) bu arada bugün çok çok eski konularıma baktım... benim bi yazımı kilitlemişsin sen..eski bi yazıyı güncellemişim falan... sana yeniden kinlendim:)

Kardeşim eski konularda ne işin var senin kal olduğun yerde banada kinlenme bütün konularını kitlerim heeee :D ...

Üst Alt