Siteden tek giden Bir_Katre oldu.
Çok uzun zamandan beri siteye bağlanmadım.. Ama burda gerçekten çok üzücü şeyler olmuş.. Altay Kardeşim senin gidişin beni ve seni sevenleri elbette üzecek.. Bir sorun var ortada bu sorunu ortadan kaldırmamız lazım..
Allah hayırlısını versin bakalım...
aleykum selam mehmetaltay kardeşim.. istanbulda buluşmak dileğiyle Allah,a emanet ol..
biri bişimi dedi sanki uzaklardan bi ses geldi gibi.. sanırım mustafa şaka yapıyo dimi kardeşim ..
ben niye gittiğini biliyorum![]()
Son noktayı koyuyorum yetkime güvenerek tabii ki AltayMustafa abi gerçerli bir sebeb belirtmedikçe hiç biryere gidemezsiniz (işinize gelirse)..
sormayın demişsiniz sormuyoruz) hayırlısı olsun bakalım..
Yeniden doğuşa pek cevap yazmıyorum ama siteyi, sitedekileri yakından tanıyorum. Uzakdan takip etmek tanımak için daha faydalı oluyormuş. Burada yazılan çoğu mesajı okumuşumdur.Çoğu üyeyi az buz tanımışımdır. Tabi ki sizi de Mustafa Abi. Ve de burada ki üyelerin sizi ne kadar sevdiklerini de biliyorum. Bence siz bu İstanbul buluşmasından sonra gitmenizin nedenlerini yazın geçerli bir sebebiniz varsa site sakinleri size güle güle desinler ama eğer ki yoksa bir kez daha oturup düşünün buradan ayrılmanın zorluklarını. Bunları sizin affınıza sığınarak yazıyorum. Hayırlı Günler
Ya iki gün foruma girmedik forumun formu allak bullak olmuş..
Neler oluyor buralarda..Ben vedaları hiç sevmem..
Gideresenizde ne güle güle..ne yolun açık olsun.. Demeyiz..
Gitmeni istemiyoruz...((
Allah hakkınızda ne hayırlısı ise onu versin inşallah..Sanal ya da forum demeden kalben varolarak, var kalarak yaşamak ilkesince..Hayırlı günler olsun
Aleykümselam ve Hop hoptoprağım bidur baham, nere?![]()
tamam gidiyorsunda nereye neden gidiyorsun sebebini bilmek seni sevenlerin hakkı değilmi?
vermı sebep göstermeden çekip gitmek hayyet bişi yahu...
Bu resimi hatırladınmı?
![]()
Bakalım burda beni tahmin eden çıkacakmı
(toprağım sen sus gözlerin konuşsun)
Sıra bende sanırım.Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.İmandan ayırmasın cümlemizi..
Sıra bende sanırım.Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.İmandan ayırmasın cümlemizi..