Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
İyiki bu olaya bende dahil olmamışım..Yeni üye olmanın verdiği böyle de bir rahatlık var işte..ilk defa sevindim taze üyeliğe..
Korku filmlerini geçmiş tavan yapmış sizin senaryonuz mustafa bey,alkış..
Hoş vakit geçirttiğiniz için bin şükran..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
İyiki bu olaya bende dahil olmamışım..Yeni üye olmanın verdiği böyle de bir rahatlık var işte..ilk defa sevindim taze üyeliğe..
Korku filmlerini geçmiş tavan yapmış sizin senaryonuz mustafa bey,alkış..
Hoş vakit geçirttiğiniz için bin şükran..

Konuşanın kellesi hemen gidebilir ona göre davranın. Yazsam mı sizede bir tane. :D İsminiz gibi Yedikule zindanına mı götürsem sizi. Osmanlılara yapılan işkenceler gibi gözlerinizi dağlasammı? Yoksa çivili çekiçlemi vursam sırtınıza zindanda..? İstermisiniz daha. Valla bugün hayalperestlik üzerimde. Dikkat edin heee:D

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Yok ben öylesine bir arkadaşa bakıp çıktım zaten,gerek yok sizi uğraştırmaya diğer üyelere saklayın bu muazzam işkence metotlarını..beni teğet geçin bir zahmet:D

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Ekonomik kriz bile teğet geçmediki bizi ben sizi teğet geçeyim.:D

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
hayırdır kardeşşş..katliam yapmışsın..ortada üye kalmamış sayende..aman diim zaten az geliyordum derslerden artık daha nadir uğrarım galibam..:)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
hayırdır kardeşşş..katliam yapmışsın..ortada üye kalmamış sayende..aman diim zaten az geliyordum derslerden artık daha nadir uğrarım galibam..:)

Bu gidişle hiç uğrayamıyacan gibim... :D

beğenmene sevindim ablacım..aman dikkat altaymustafa duymasın...:ok:

Duysun be. Artık akşam oldu mesai bitti:D

Sizi tanımıyorum pek ama sanırım benden yaş olarak büyüksünüz. Bu gibi paylaşımlarda yeralmayı istiyordum. Sayenizde oldum. Bunu İlk defa size yazıyorum. İlk satırı okurken inşallah hikayenin içinde bende varımdır demiştim. -ki canım çıkmış.:) Teşekkür ederim. Biraz şenlenelim istedim hepsi bu kadar. İnşallah başka paylaşımınızında içinde olmak isterim. Hayırlı nurlu geceler...

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Bu gidişle hiç uğrayamıyacan gibim... :D

Duysun be. Artık akşam oldu mesai bitti:D

Sizi tanımıyorum pek ama sanırım benden yaş olarak büyüksünüz. Bu gibi paylaşımlarda yeralmayı istiyordum. Sayenizde oldum. Bunu İlk defa size yazıyorum. İlk satırı okurken inşallah hikayenin içinde bende varımdır demiştim. -ki canım çıkmış.:) Teşekkür ederim. Biraz şenlenelim istedim hepsi bu kadar. İnşallah başka paylaşımınızında içinde olmak isterim. Hayırlı nurlu geceler...

yok ben burdan vazgeçemem ..:tatil: burdayken dinleniyorum çünkü..:-O
canınızı çıkartmak istememiştim ama sizede bu rol düştü şansınıza...artık bir daha ki sefere ...:ok:...yaşımda otuzlu yaşların başı sayılır..:)
size göre ablamıyım bilemedim yaa..?(
hayırlı cumalar inş...

Üst Alt