Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bugün İzmir'de fıkıh konusunda ilmine çok güvendiğim hocayı aradım..ama ne yazık ki telefonun şarjı bitti..cevap alamadım..bakalım yarın cevap verir inşallah..amacım zihin karşıklığına yol açmak değil,bana sorulan bu sorunun cevabını öğrenmekti:)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
data şarza takmadınmı teli eger biten sarj seninse hadi bidaha ara bekliyoruz bak yeşillendik burda

[schild]aloooo[/schild]

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı huzurumsun
data şarza takmadınmı teli eger biten sarj seninse hadi bidaha ara bekliyoruz bak yeşillendik burda

[schild]aloooo[/schild]

biten şarj benim değildi..benim telim pasha'nın teli gibi antika bişey değil :D
bu arada unutmuştum az önce tekrar aradım..dedi ki.haram olmaması lazım..haram diyen hocaya sorun diyor..belki bizimde bilmediğimiz bir konudur dedi..ama kendisi haram değil dedi..ama en iyisi bunu iyice öğrenmek..bu işin peşini bırakmamak lazım..bakarsınız böyle bir durumla karşılarız... ;)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
En iyisimi şüpheli şeylerden uzak durmak.helal belli haram belli bunların arasınada şüpheli şeyler vardır.Bunlardan uzak kalan selamettedir. :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrullah
En iyisimi şüpheli şeylerden uzak durmak.helal belli haram belli bunların arasınada şüpheli şeyler vardır.Bunlardan uzak kalan selamettedir. :)

böyle bir olayla karşılasınca insan ın bilmesi lazım diye düşünüyorum..bakarsın başımıza gelir..bilmekte fayda var ;)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı hayrullah

böyle bir olayla karşılasınca insan ın bilmesi lazım diye düşünüyorum..bakarsın başımıza gelir..bilmekte fayda var ;)

:) :) :)

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Gidip su içecektim masadan kalkamadım bu soru dikkatimi çekti...

Hayırlısıyla bu konuda bilgi araştırması yapan kardeşlerin cevabını bekliyorum..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Benimde Dikkatimi cekti....
Hemen bende sordum.
Artik cvblari bekliyecegiz :)

Üst Alt