Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Musab Gardaşım Senin Topuklarına Sıkmak Gerek Biliyormusun.: :muhaha:

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Birbirine hem en uzak hemde en yakın olan nelerdir? denilirse ''Küfür ve İman'' diyebilirsiniz; neticeleri itibariyle böyledir. Fakat hayat içinde yaşadığımız şeyler itibariyle; hisleriniz, hevesleriniz veya vicdanınız, şuurunuz ve latife-i Rabbaniyeniz açısından bakınca birbirine en yakın şeyler de küfür ve imandır...

Aralarında incecik perde vardır...

Paşa beni vurmadan cevabı yazayım dedim :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
teşekkür ediyorum,epeyce bir düşündüm,daha önce yazılanların bir çoğununu düşündüm,mantıklı da buldum.Fakat yer kesmemek ve aynı şeyleri yazmamak için beklemeyi tercih ettim,gerçek cevap hakikaten ince bir perdenin varlığını hatırlattı,bu iki hassas perde arasında bocalamamak duasıyla,Rabbim korusun hepimizi........

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Bu guzel cvbin icin Allah razi olsun Guzel Kardesim...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı YaMusaB
Birbirine hem en uzak hemde en yakın olan nelerdir? denilirse ''Küfür ve İman'' diyebilirsiniz; neticeleri itibariyle böyledir. Fakat hayat içinde yaşadığımız şeyler itibariyle; hisleriniz, hevesleriniz veya vicdanınız, şuurunuz ve latife-i Rabbaniyeniz açısından bakınca birbirine en yakın şeyler de küfür ve imandır...

Aralarında incecik perde vardır...

Paşa beni vurmadan cevabı yazayım dedim :D

ya aslında cevabı ben biliyordumda şimdi söylersem musaba ayıp olur die söylemedim :D

cevap gerçekdende düşündürücü Raziyallahu anke Musab :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
@eslem;
-soruma cevap gelince neden bana ayıp olsun ki, git daha güzel ve daha mantıklı (sensible, logical > bu gün öğrendimde bu kelimeyi :D) bahane bul.. :]

@Hükimoğlu;
-Dostum Rabbim hepimizden razı olsun... ;)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı YaMusaB
@eslem;
-soruma cevap gelince neden bana ayıp olsun ki, git daha güzel ve daha mantıklı ( :D) bahane bul.. :]

sensible, logical >manası ne bunun madem öğrendin bizede söyle ?(

@Hükimoğlu;
-Dostum Rabbim hepimizden razı olsun...

yabancı kelimeleri öğrenmeye çalışıcağına yazdığın yazıya dikkat et hükimoğlu değil hekimoğlu :D :D

Üst Alt