- Aldığı Beğeniler
- 3,761
Bitki Yetiştirmenin Olumlu yönleri
Journal of Physiological Anthropology dergisinde yayımlanan bir çalışma, kapalı yer bitkileriyle etkileşime geçmenin (dokunmak ya da koklamak gibi) fizyolojik ve psikolojik stresi azaltabildiğini gösterdi. Teksas A&M Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre de, çalışma alanınızda saksı bitkileri bulundurmak problem çözme becerilerinizi önemli ölçüde artırabiliyor. Kansas Devlet Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, saksı bitkilerini ve çiçekleri “cerrahi hastalar için müdahalesiz, ucuz ve etkili bir tamamlayıcı tedavi” olarak tanımlıyor. ????Bu yazıyı babamda okumuş olmalı ki dün gidip bize sümbül ve adını bilmedigim bi cicek almıs

Dikkatinizi çekerim “bize” diyorum neden çünkü 2 tane

Yahu ben senin ince düsünmelerini severim be adam hzhz cok tatlı adamsın valla ????????
tabi bu fırsatı kacıramazdım hemen dedim ki “diger kızlarını arayayım da herkes yerini konumunu bilsin” ????
eneeem “onlarada whatsappten çiçek emojisi yolladım” demez mi:byll:
baba 60 küsür yasında bu kime niye yaranma çabası

Neyseki yine herkesin gönlünü aldı, en cokta annemin ❤
bu gaz ona bi 6 ay gider hzhz
Sonbahara Allah kerim :
Can benim düş benim ellere nesi
Bunlarda saksıya ektigim adını bilmedigimiz çiçeklerimiz 4 tane var 2 si annemin 2 si benim

(Bence hepsi annemindi ama kız cocuklarınında böyle bi huyu var çiçek görmesin havada kapıyo)

Can benim düş benim nesi.

tamam canım kolay gelsin ????????