Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kar ne kadar da guzel ya!Ne kadarda sanssizim ya, bi fransa'ya kalici kar yagmiyor.Insaallah yagar bi kis boyle dolu dolu kar buraya, ama ben gorebilecekmiyim ki! Paylasimin için çok tesekkurler guzel kardesim, yasadigin yerin, vatanin degerini bil.
Oy oy oy Vallahi kar gördüğüm zaman çok seviniyorum çünkü çok seviyorum.İzmire yağmadığı içinde yıllık iznimi her yıl kış aylarında kullanır ve memleketime giderim.Hicran kardeşimde karları ayağımıza getirmiş Allah ondan razı olsun.
Vesselam.
sirf görüntü oLarak bakarsak cok ho$, cok güzeL gözükür kar yagarken ve yagdiktan sonra...
fakat sabah kaLkip o karLari a$ip i$ yerine ve okuLa giderken anLiyorsun zorLugunu...
resimLer icin te$ekkürLer karde$im... cok güzeLLer...
Bu sene kışın gelişini sabırsızlıkla beklemiştim. Hatta ilk karı görmeyi o kadar istemiştim ki, her sabah ilk işim camdan dışarı bakmak olurdu.. o ara bayram geldi biz memlekete gittik. Orada kar yağdığını söylemişlerdi.. Ben memlekete, karı göreyimde özlemimi gidereyim, diye heyecanla giderken.. nerede kar? Sanki benim gelişimi duymuşta erimişti
Neyse orada geçiyor günler kar yağmıyor... Arkadaşımdan mesaj aldım. Bizim şehirde kar yağmış, aklına ben gelmişim. O kadar bekle bekle.. Ben gittikten sonra yağsın Göremedim ilk karı... Memlekette son gün hafif attırdı ama tutmadı. Ben de karın tadını çıkaramadım. Bizim mekana geldim yine aynıydı.. hafif attırmış, erimiş. Düzgünce yağmadı buraya. Hâlâ da öyle. Bekliyorum sabırsızlıkla...
Ben bekleyedurayım sizin oralara yağmış bereket. Ne güzel. Bizim yerimize de karın tadını çıkarın emi, erimediyse...
Bu arada paylaşımınız kar kadar güzel. Teşekkür ederim gözlerim kar gördü