Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Harikaydı ya burayada yağsa keşke :( emeğine sağlık teşekkürler..

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
kar ne kadar da guzel ya!Ne kadarda sanssizim ya, bi fransa'ya kalici kar yagmiyor.Insaallah yagar bi kis boyle dolu dolu kar buraya, ama ben gorebilecekmiyim ki! Paylasimin için çok tesekkurler guzel kardesim, yasadigin yerin, vatanin degerini bil.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Oy oy oy Vallahi kar gördüğüm zaman çok seviniyorum çünkü çok seviyorum.İzmire yağmadığı içinde yıllık iznimi her yıl kış aylarında kullanır ve memleketime giderim.Hicran kardeşimde karları ayağımıza getirmiş Allah ondan razı olsun.
Vesselam.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Nekadar gÜzel yaĞmiŞ bİtlİs'e.Çok gÜzel duruyo. Bursa'yada yaĞdi ama ertesİ gÜn gÜneŞ İle hepsİ erİdİ gİttİ.
TeŞekkÜrler kardeŞİm.

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Yok kardesim burada kar mar yok

negÜzel bir gÖrÜtÜ beyaz

hasretiz biz gercekten kara

insaallah yagarda bizde gÖrÜrÜz

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Ç0k güzel valla ben bayılıyorum kar'a yani bir mevsim bu kadar mı güzel olur her yer tertemiz bembeyaz...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
sirf görüntü oLarak bakarsak cok ho$, cok güzeL gözükür kar yagarken ve yagdiktan sonra...
fakat sabah kaLkip o karLari a$ip i$ yerine ve okuLa giderken anLiyorsun zorLugunu...

resimLer icin te$ekkürLer karde$im... cok güzeLLer...

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
çok güzel resimler ve görüntüler inşallah en kısa zamanda burayada yağar çok seviyorum.. emeğine sağlık çok teşekkürler

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
çok güzel kareler
emeğinize sağlık hicran abla
canım memleketimi sayenizde gördüm
teşekkürler

Infanta

Mim

Aldığı Beğeniler
0
Bu sene kışın gelişini sabırsızlıkla beklemiştim. Hatta ilk karı görmeyi o kadar istemiştim ki, her sabah ilk işim camdan dışarı bakmak olurdu.. o ara bayram geldi biz memlekete gittik. Orada kar yağdığını söylemişlerdi.. Ben memlekete, karı göreyimde özlemimi gidereyim, diye heyecanla giderken.. nerede kar? Sanki benim gelişimi duymuşta erimişti :)

Neyse orada geçiyor günler kar yağmıyor... Arkadaşımdan mesaj aldım. Bizim şehirde kar yağmış, aklına ben gelmişim. O kadar bekle bekle.. Ben gittikten sonra yağsın :( Göremedim ilk karı... Memlekette son gün hafif attırdı ama tutmadı. Ben de karın tadını çıkaramadım. Bizim mekana geldim yine aynıydı.. hafif attırmış, erimiş. Düzgünce yağmadı buraya. Hâlâ da öyle. Bekliyorum sabırsızlıkla...

Ben bekleyedurayım sizin oralara yağmış bereket. Ne güzel. Bizim yerimize de karın tadını çıkarın emi, erimediyse...

Bu arada paylaşımınız kar kadar güzel. Teşekkür ederim gözlerim kar gördü :)

Üst Alt