tebrikler fener bahce ..
galatasarayada bundan sonra basarilar diliyorum .,.,
galatasarayada bundan sonra basarilar diliyorum .,.,
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
Beko Basketbol Ligi nin 10. haftasında ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker, Ayhan Şahenk Spor Salonu nda karşı karşıya geldiler ve maçı sarı-kırmızılı ekip 88-77 kazanmayı başardı.
Galatasaray Cafe Crown, seyircisinin de desteği ile baştan sona üstün götürdüğü maçın son periyodunda da farkı koruyarak kazanmayı bildi.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ülker ligdeki 3. yenilgisini alıp 17 puana yükselirken, Galatasaray Cafe Crown 18 puanla rakibinin üzerine çıktı ....
![]()
Bu arada Fenerbahçe sütçü saraçoğlu stadında bizi yendi ama lider yine biziz basketbolda da lider yine biziz neeee yok canım olmaz öyle şey ...

ORiJiNAL YAZARI : lunay
Bu cok güzel haberi verdigin icin cok tesekkürler Hafiz kardesim cok tesekkürler sen beni sevindirdin rabbim de seni sevindirsin insAllah :yahoo:ismandegil:
ORiJiNAL YAZARI : nurseza
fenerbahcelı kardeslerı tebrık edıyorum .
Hafız 70 kardes ımzana sınır oldum en kısa zamnda degıstırırsın insallah
unutmadan Galatasarayıda tebrık edıyorum basketbol harıkaydı
Evet emin ol ki hafız_70 kardeşimizin imzasına en az senin kadar bende sinir oluyorum ve sitedeki diğer Galatasaraylı kardeşlerimizde sinir oluyordur diye düşünüyorum ....imza dediğin benim ki gibi olur değil mi ...
Evet emin ol ki hafız_70 kardeşimizin imzasına en az senin kadar bende sinir oluyorum ve sitedeki diğer Galatasaraylı kardeşlerimizde sinir oluyordur diye düşünüyorum ....imza dediğin benim ki gibi olur değil mi ...