Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan hayrunisa
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bugün Cuma Dostlar..

Dostara tebessümü, selamı eksik etmeyin. Sadakalarınızı vermeyi de unutmayın.

Hele de bizleri dualarınızda asla !

:)

Cumamız mübarek olsun..

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sen adresini verme de ben seni daha çok hatırlarım ablaaaa :)

Cumanız hayır ve bereket dolu olsun inş.

H

hayrunisa

Guest
cumamız bayramımız insallah hayırlı ve mübarek olur tüm müslümanlara..

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Rabbim dilimizden Kuranı, seccadeden başımızı, can özümüzden İslamın

nurunu eksik eylemesin.Amin.
Allah (c.c.) sizlerden razı olsun.dualarınızda bizede yer verin lütfen.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Cumanız mübarek olsun!

Dünya fani, ömür kısa, yol uzun. Fakat ne hikmetse insano lu bunu bir türlü kabul etmiyor. Sadece dört elle de il, dört ayakla da dünyaya ba lanıyor. Niçin itiraf etmeyelim; o zaman da dört ayaklılardan farkı kalmıyor. Çünkü onlar da ölümü düşünmüyorlar..

Halbuki insan ömrü yıl- ıtibariyle ne kadar uzun olursa olsun- ikindi güneşine benziyor. Gölgesi uzayıp gitti i halde, ikindi güneşi çabuk batıyor. Sönen, gölgelenen dünyada hüznümüze hüzün katıyor.. Unutmayalım, bu denî dünya, kendi yüzüne gülenlere sahte malı gerçek diye satıyor. Sabah şen şakrar uyananlar, akşam olunca melûl mahzun yatıyor. Oysa bizde şafak, mezara yaklaşmak üzereyken atıyor. Heyhat, artık senin de il, ecelin borusu ötüyor.. Ve ömür sermayesi nihayet bitiyor.

Devrin padişahı bir suçluyu müebbet hapse mahkûm etmiş. Bunu duyan adamca ız büyük bir şaşkınlık içinde sormaktan kendini alamamış:
"Bre hünkarım! Muvakket dünyada müebbet hapis olur mu?"

Dünyanın geçici bir misafirhane oldu unu daha iyi anlamak için Ahmed Celâleddin Dede'nin şu dörtlü üne kulak vermek gerekiyor:
Dâr-ı dünya, ey birâder, köhne mihmanhânedir.
Dil veren virâneye, uslu de il, dîvânedir.
Bir mukîm kimse bulamaz hâne-i eflâkde,
Cümle halk ehl-i sefer, âlem misafirhânedir...

Hayırlı cumalar Allah'a Emanet Olun;
Sevgiyle kalın.....

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gelecek günü ümitle bekleyerek
hayırla yâd edecek birini isteyerek
en hayırlıyı En Güzelden isteyerek
mübarek cumânız mübarek olsun...
selam ve dua ile...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
mücrimim, geldim dayandım kapına YA RAB.. Bilirim ne denli bir bataklık sarmış benliğimi, bir buz çölünde ilerliyorum, ne yol belli ne akibet. Allah'ım; İstikametini şaşırmış bu mücrim kuluna merhamet et... Korku var elbet yüreğimde; lakin rahmetinin umudu daha da yükseklerde... gazabın hak, ancak rahmetin daha da yükseklerde... Ey dulara icabet eden , EL AFUV olan adının hürmetine bağışla bizleri...sen affetmeyi seversin, kasem olsun sen annemizden de şefkatlisin. Allah'ım; bizleri efendimizin (S.A.V)'in ahlakıyla ahlaklandır, Kur'anı hakiminin izzetiyle şereflendir. Mücrim de olsak, günaha da batsak gidecek başka yol yok... Dua tek ehemmiyetimiz, affına mazhar kıl bizi RABBİİİM... Bu siteyi tesisi ederek onca dua dostunu bir araya getirenlere, bu sitede duasını dillendiren ve birbirine dua eden kullarına rahmetinle, ihsanınla muamele eyle... Duaları işiten ve icabet eden Rabbim... Dualarımızı efendimiz ve ashabının hatırına kabul eyle...

Cümlemizin cumasında dualarımız kabul olsun....

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ey Allah'ım verdiğin ömrü her saatinin,her dakikasının, her saniyesinin en iyi şekilde kıymetini bilmeyi ve değerlendirmeyi bizlere nasip et. gençliğimizi senin yolunda ibadetlerle geçirmeyi nasip et. soluduğumuz havanın,aldığımız nefesin, yediğimiz nimetlerin vede bizim bilmediğimiz fakat insanoğlunun hizmetine sunulan bir çok nimet için sana sonsuz hamdusenalar olsun. AMİN!

Allah resulü(s.a.s.)şöyle buyuruyor.
kıyamet günü insanlar şu dört şeyden sorguya çekilmedikçe yerlerinden ayrılamazlar.
-ömrünü nerede tükettiğinden,
-gençliğini nerede yıprattığından,
-malını nerede kazanıp nereye harcadığından,
-ilmi ile ne amel işlediğinden.....

Allah bizleri bu sayılan özellikleri yerine getiren kullar arasına girmeyi nasip etsin. AMİN!

HAYIRLI CUMALAR !

Üst Alt