Kusura bakmayın,belki sert dille yazmış olabilirim,ama konu tesettür olunca keskin fikirliyimdir..Hele ki biraz daha zaman geçsin diye bakılırsa olaya sinirleniyorum elimde olmadan..
Bir kul neyi bekler tesettüre bürünmek için?Evet herşeyin bir zamanı vardır,RABBİM o hidayeti ona belli bir zaman sonra nasib edecektir belki ama ayet açıkken ve bir sürü örnek etrafta barınırken neden hala uzak durur insan anlayamıyorum samimiyetle söylüyorum bunu..
"Zamanla yapılır,zamanla şöyle olur" diyerek mazaretleri "zaman"ın arkasına saklamak bana biraz tuhaf ve saçma geliyor..
RABBİM;yanlışsam eğer kendimi düzeltmeyi nasib eylesin..
Allah razı olsun kardeşim...
Örtünme konusunda örtünen kişi o örtünün hakkını verebiliyorsa örtünmeli..Baskıyla zorlamayla örtünme olmaz.. Ben tanıyorum çocuklarına baskıyla örtenler çocuklar ana-babasının yanında örtülü ama onların olmadığı yerde açık.. Oysa ev onların serbest dolaşabileceği bir ortam ama evde kapalı dışarıda açık..kapanmadan önce bunu neden niçin yaptığını insanın bilmesi lazım...Ve örtüyü üzerinde hakkını vererek taşıyabilme şuuru olması lazım..