Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adını hatırlamıyorum ama böyle bir film izlemiştim .. çok fena bişeydi. büyütülebilirlik görmüyorum ama böyle bişey olursa te boyutu geçilmiş olur yada insan kendi eliyle yecüç mecücünü oluşturmuş olur o olur
Konu içeriğinde yazan şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum yani sperm hücresi ve klonlama olmadan yeni bir embriyo oluşturulamaz bence. nasıl olacak klonlama yoksa yani zaten var olanın kullanımı yoksa yapılmıyorsa bu yoktan var etmek anlamına gelir ki buda Yaradan hariç İMKANSIZDIR.
nası bizi/ beynimizi meşgul ediyolar/ettiriyolar bunlar böyle yaaa
adını hatırlamıyorum ama böyle bir film izlemiştim .. çok fena bişeydi. büyütülebilirlik görmüyorum ama böyle bişey olursa te boyutu geçilmiş olur yada insan kendi eliyle yecüç mecücünü oluşturmuş olur o olur
Konu içeriğinde yazan şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum yani sperm hücresi ve klonlama olmadan yeni bir embriyo oluşturulamaz bence. nasıl olacak klonlama yoksa yani zaten var olanın kullanımı yoksa yapılmıyorsa bu yoktan var etmek anlamına gelir ki buda Yaradan hariç İMKANSIZDIR.
nası bizi/ beynimizi meşgul ediyolar/ettiriyolar bunlar böyle yaaa
Olur mu olur .. Bir görüşe göre Daabbetül Arz'ın fiberoptik teknoloji , internet vs olduğunu düşünenlere göre yecüc ve mecüc de pekala yeni nesil kopyala karıştır yaratıklarımız olabilir .. Şu kıyamet alametlerini tahtaya yazıp bir hafiye gibi üzerinde düşünmek lazım aslında ..