Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Bugün okuduğum bir habere göre ingiliz bilim adamları genlerle oynayarak hayvan ve insan karışımı embriyolar türetmeye başlamışlar ..

adını hatırlamıyorum ama böyle bir film izlemiştim .. çok fena bişeydi. büyütülebilirlik görmüyorum ama böyle bişey olursa te boyutu geçilmiş olur yada insan kendi eliyle yecüç mecücünü oluşturmuş olur o olur :bilmem:

Konu içeriğinde yazan şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum yani sperm hücresi ve klonlama olmadan yeni bir embriyo oluşturulamaz bence. nasıl olacak klonlama yoksa yani zaten var olanın kullanımı yoksa yapılmıyorsa bu yoktan var etmek anlamına gelir ki buda Yaradan hariç İMKANSIZDIR.

nası bizi/ beynimizi meşgul ediyolar/ettiriyolar bunlar böyle yaaa :p

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
adını hatırlamıyorum ama böyle bir film izlemiştim .. çok fena bişeydi. büyütülebilirlik görmüyorum ama böyle bişey olursa te boyutu geçilmiş olur yada insan kendi eliyle yecüç mecücünü oluşturmuş olur o olur :bilmem:

Konu içeriğinde yazan şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum yani sperm hücresi ve klonlama olmadan yeni bir embriyo oluşturulamaz bence. nasıl olacak klonlama yoksa yani zaten var olanın kullanımı yoksa yapılmıyorsa bu yoktan var etmek anlamına gelir ki buda Yaradan hariç İMKANSIZDIR.

nası bizi/ beynimizi meşgul ediyolar/ettiriyolar bunlar böyle yaaa :p

Olur mu olur .. Bir görüşe göre Daabbetül Arz'ın fiberoptik teknoloji , internet vs olduğunu düşünenlere göre yecüc ve mecüc de pekala yeni nesil kopyala karıştır yaratıklarımız olabilir .. Şu kıyamet alametlerini tahtaya yazıp bir hafiye gibi üzerinde düşünmek lazım aslında ..

Üst Alt