Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
s. a benim ilgi alanim su anda ve bu konu hakkinda düsüncelerinizi bekliyorum. Dinsiz bir insan tevbe etse affedilir mi?Birde dogru yolu bulmasina bir kul vesile olabilr mi? cevaplarinizi bekliyorum,simdiden tesekkürler...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
WE ALEYKE SELAM dinsiz bir insan kelime i şahdet getirip islamı seçerse müslüman olur ve bir inanan güneş batıdan do madıkça tevbe istigfar etse tam anlamıyla hatalarına dönmemeye inşaallah kabul olunur tevbesi........ çünkü Allah(cc) tevbeleri kabul edendir....

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Birde dogru yolu bulmasina bir kul vesile olabilr mi?

Elbetteki insanlar bir birilerine vesile olurlar. Bunu dileyen zaten Rabbimizdir. O kulunu hidayete erdirecek olursa kullarini vesile eder..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hidayet ancak ve ancak Allah(cc)'tandır bizler ancak tebligciyiz....,

,vesile ise gerek bir bakış gerek se bir anlık uyarılış ile olur...bu yolda herşey vesile olabilir.....

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ALLAH c.c .un tevbe kapilari ardina kadar aciktir....

eger bir insan yaptiklarina isledigi gunahlara pisman ve...
ALLAH in dinine peygamber efendimizin onun elcisi olduguna inandi ise...

kelime-i sehadetle...
ettigi dua ile.. butun gunahlarini affedecegini buyuruyor ALLAH c.c

ama tevbesini edip tekrardan gunah camuruna girerse...
ALLAH c.c azabinin cok buyuk olacagini soyluyor...

ALLAH c.c hakimdir .ve herseyi bilendir...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
tevbeye dönmeme kıssasında şöyle bir misal verilir:

NASIL Kİ MEMEDE ÇIKAN SÜT DÖNÜP GERİ GİTMEZ GELDİGİ YERE O GÜNAHLARA DA GERİ DÖNÜLMEMELİ

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
hepinizden Allah(c.c) razi olsun...malesef söyle düsünenlerde var egerki Allah(c.c)o kulun kalbini mühürlemisse ona hic kimse yardim edemez ve asla o mühür cözülmez ben bunun dogruluk payini ögrenmek istedim sanirim düsüncelerimde ve bildiklerimde dogruyum.

ben suna inaniyorumki birazda bizlerin elinde bizler dualarimizda onlari hatirliyormuyuz onlar icin islah olmalari icin dualarimizda yer veriyormuyuz..!
hic bunu düsündükmü gelin onlar icinde islah olmalari icin dua edelim ben hic bir kulun cehenneme girmemesini diliyorum.umarim onlarda dogru yolu bulurlar ne yazikki su aralar cok artti cok karsima cikiyor dinsiz Allah i inkar edenler ve cok üzülüyorum. Rabbim onlara dogru yolu bulmalari icin yardim etsin ve vesile kilsin diyorum...Rabbim cümlemizin günahlarini affetsin dualarini kabul etsin ins....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Günes
hepinizden Allah(c.c) razi olsun...malesef söyle düsünenlerde var egerki Allah(c.c)o kulun kalbini mühürlemisse ona hic kimse yardim edemez ve asla o mühür cözülmez ben bunun dogruluk payini ögrenmek istedim sanirim düsüncelerimde ve bildiklerimde dogruyum.

ben suna inaniyorumki birazda bizlerin elinde bizler dualarimizda onlari hatirliyormuyuz onlar icin islah olmalari icin dualarimizda yer veriyormuyuz..!
hic bunu düsündükmü gelin onlar icinde islah olmalari icin dua edelim ben hic bir kulun cehenneme girmemesini diliyorum.umarim onlarda dogru yolu bulurlar ne yazikki su aralar cok artti cok karsima cikiyor dinsiz Allah i inkar edenler ve cok üzülüyorum. Rabbim onlara dogru yolu bulmalari icin yardim etsin ve vesile kilsin diyorum...Rabbim cümlemizin günahlarini affetsin dualarini kabul etsin ins....

Cennet ucuz degil , Cehennem lüzumsuz degil.......,

,
,kalbi mühürlenmişlere kuran da zaten belirtildigi gibi kimse bir şey yapamaz....dua larınıza aminn..... :)

Üst Alt