s. a benim ilgi alanim su anda ve bu konu hakkinda düsüncelerinizi bekliyorum. Dinsiz bir insan tevbe etse affedilir mi?Birde dogru yolu bulmasina bir kul vesile olabilr mi? cevaplarinizi bekliyorum,simdiden tesekkürler...
Birde dogru yolu bulmasina bir kul vesile olabilr mi?
Orjinal Yazarı Günes
hepinizden Allah(c.c) razi olsun...malesef söyle düsünenlerde var egerki Allah(c.c)o kulun kalbini mühürlemisse ona hic kimse yardim edemez ve asla o mühür cözülmez ben bunun dogruluk payini ögrenmek istedim sanirim düsüncelerimde ve bildiklerimde dogruyum.
ben suna inaniyorumki birazda bizlerin elinde bizler dualarimizda onlari hatirliyormuyuz onlar icin islah olmalari icin dualarimizda yer veriyormuyuz..!
hic bunu düsündükmü gelin onlar icinde islah olmalari icin dua edelim ben hic bir kulun cehenneme girmemesini diliyorum.umarim onlarda dogru yolu bulurlar ne yazikki su aralar cok artti cok karsima cikiyor dinsiz Allah i inkar edenler ve cok üzülüyorum. Rabbim onlara dogru yolu bulmalari icin yardim etsin ve vesile kilsin diyorum...Rabbim cümlemizin günahlarini affetsin dualarini kabul etsin ins....