Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
beşiktaş'ı ve beşiktaş taraftarını satıp askerlikten de kaçan vatan haini tümer metin fenerbahçe'ye ne kadar başarı ve fayda sağladıysa bu da o kadar sağlayacaktır hiç merak etmeyin ...okan gibi emre belezoğlu'da hata yapabilir ama geri dönüşü olur mu olmaz mı onu bilemem ;)

Sevgili Gölge kardeşim.Ne bu şiddet bu celal:p

Anlaşılan Emrenin fenere gelişi sizi çok kızdırmış ve çok üzmüş olamlı.

Nedense hepimiz siz ve bende dahil kendimizde oynadığı zaman kahraman rakibe gittiği zaman

yerden yere vuruyoruz.

Bekleyelim görelim.Çünkü takım değiştirmeler ne ilk nede son olacak.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
emre gitmiş gitmemiş umrumda değil eğer emre biraz vefalı olsaydı giderken kulubüne para kazandırır da giderdi ben sadece olabilecek ihtimalleri söylüyorum çünkü hayatta herşey para değildir bana göre paranın satın alamayacağı şeylerde vardır hayatta ...;)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
emre gitmiş gitmemiş umrumda değil eğer emre biraz vefalı olsaydı giderken kulubüne para kazandırır da giderdi ben sadece olabilecek ihtimalleri söylüyorum çünkü hayatta herşey para değildir bana göre paranın satın alamayacağı şeylerde vardır hayatta ...;)

Giderken sadece emre yoktu yanında okan Buruk ta vardı.Her nedense o tekrar kulübünüze döndü.Madem öyleydi de onu niye kabul ettiniz bakalım:p
Hatta giderlerken gs yide yerden yere vurmuşlardı yanılmıyorsam.
Paranın satın alamayacağı tek şey var oda fenerli olmak:D

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Aha da yazıyorum buraya tümer'den ne fayda aldıysa fenerbahçe emre'den de onu alacaktır biz çok iyi biliyoruz para için feneri bırakan futbolcuları sen merak etme hafız kardeşim senin yazmanla ya da benim söylememle olmuyor bu işler ;)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Sen yaz kardeşim bende bekleyelim görelim dedim zaten.Mevlam görelim neyler....:ok:

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ben sevindim sevdiğim bir futbolcuydu neden tepki gösteriyorsunuzki sonuçta kendisi istemese gelemezdi değilmi inş.hayırlı olur Fenerbahçem için.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Kardeşler Emre öyle böyle bir oyuncu değil galatasaraylılar için. Emrenin yeri çok farklı. Gölge kardeşim ben sizi çok iyi anlıyorum merak etmeyiniz, Fenerbahçe Cumhuriyeti yapmış bir terbiyesizlik, idare edin : )

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
fenerbahçemiz için hayırlısı olur inş. :G::fb:

Üst Alt