Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Emine Şenlikoglu'nun ''Kadınlarda Kadınları Ezer'' kitabını okumanızı tavsiye ederim
...

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
En sevdigim bir kitap yok. Sevdigim cok kitap var, hepsi de birbirinden guzel :rolleyes:

Necip Fazil Kisakurek - Tum eserleri

Nazan Bekiroglu - Isimle Ates Arasinda

Engin Noyan - Hikaye-i Bilal , Kuran Gunlukleri

Senai Demirci - Darkapidan gecmek, Sevgiliye giderken\ Hac gunlukleri, Her gune bir dua

Hekimoglu Ismail - Bir Deliyle Evlendim

Mehmed Niyazi - Canakkale Mahseri

Ve daha bir coklari...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet ya Senai Demirci'yi nasıl esgeçerim; Dar Kapıdan geçmek, Can Kırıgı, Kalbimizi Yeniden Yazmak, Ve Aşk eviligin elleirnden tuttu, Sevgiliye Giderken..

Necip Fazil Kisakurek - Çöle İnen Nur

Engin Noyan - Hikaye-i Bilal , Kuran Gunlukleri

Mehmed Niyazi - Canakkale Mahseri

Güzide'nin dedigigibi, tek bir kitap yok bende de.. Şu aralar Alaaddin Başar'ın "Nurdan Cümleler" ini okuyorum. O da çok güzel.

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bu arada Güzide, sen bana geçen sene dogum günümde bir kitap hediye edecektin ya bak şimdi hatırladım. Kız ikinci dogum günüm geliyor haberin olsun:)

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah seni inandirsin Hira; yukardaki mesajima Hira senin hediyen hala aklimda unutmadim yazacaktim... Yazmayi unutmusummm !!!!

8o 8o 8o

Biz gorusebildik mi ki kitabi vereyim sana....

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Güzide
Allah seni inandirsin Hira; yukardaki mesajima Hira senin hediyen hala aklimda unutmadim yazacaktim... Yazmayi unutmusummm !!!!
8o 8o 8o
Unutmadıgına sevindim, hediye söz konusu "kitap"olunca, yüzsüzlügü ele alırım. en kısa zamanda istiyorum kitabımı. Aslında aradan epey zaman geçti, Nasreddin hoca'nın kazanı gibi dogursa mı ne kitap :D

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:)

Unuturmuyum kiz hic... En kisa zamanda elinde bil... :)

Dogurur mu dogurur hic belli olmaz :D

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Bu kitab anketi islamiboard dada konu olmuştu..
ve ben cvp vermem gerekirse sizin okudu unuz kitaplarla alakası olmayabilir ama siz hiç "5 SEVGİ DİLİ" adlı kitabı okudunuz mu?
tamam inancımız gere i dini kitap serilerini okuyalım ama ,bizler tek yaşamıyoruz eşimiz,çocuklarımız,ailemiz,çevremiz var ve onları anlamakta güçlük çekeriz zamanla,işte bu kitab özellikle yakın çevremizin sevgi dillerinin ne oldu unu anlamamızda yardımcı oluyor.benim başucu kitabımdır,hertürlü kitabı okumaktan zevk alırım ama bu kitap"ı hepinizin okumasını öneriyorum şiddetle....

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Önermiş oldu un türdeki kitapları da, İslami kesime ait yazarladan okumayı tercih ediyorum. Cemil Tokpınar, Senai Demirci, metin Karabaşoglu gibi..Tabii din tek çerçeveli degildir. Aile, arkadaşlık hepsi...Hatırlattıgınız için Allah razı olsun..

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Mesela bence dunya klasikleri de okunmali...

Üst Alt