Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Habibemsin
Original von Günes
yaa bunun nersi depresyona sokuyo aynamiyom ?(keske evde kalsaydim yahuu oh ne güzel olurdu :)gerci yasamayan bilemezmis o yüzden iki tarafli olmak ta yarar var... :D

Sana katiliyorum Günes..
Evli bir hanim olarak keske bende evde kalmis olsaydim diyorum...
benim burda müdahale etmem gerekiyor,lütfen bu konuyu özelinizde konuşun.benim gibi bekarların kafasını sulandırıyorsunuz. :( :(istermisiniz sitemiz hep bekarlarla dolsun =) =).töbe töbe Allah muhafaza. X( X(.neyse siz devam edin bizde sizlerden bir şeyler ögrenmiş oluruz,ama lütfen iyi taraflarından bahsedin :) :)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von keremm
Orjinal Yazarı Habibemsin
Original von Günes
yaa bunun nersi depresyona sokuyo aynamiyom ?(keske evde kalsaydim yahuu oh ne güzel olurdu :)gerci yasamayan bilemezmis o yüzden iki tarafli olmak ta yarar var... :D

Sana katiliyorum Günes..
Evli bir hanim olarak keske bende evde kalmis olsaydim diyorum...
benim burda müdahale etmem gerekiyor,lütfen bu konuyu özelinizde konuşun.benim gibi bekarların kafasını sulandırıyorsunuz. :( :(istermisiniz sitemiz hep bekarlarla dolsun =) =).töbe töbe Allah muhafaza. X( X(.neyse siz devam edin bizde sizlerden bir şeyler ögrenmiş oluruz,ama lütfen iyi taraflarından bahsedin :) :)

cok özür keremm kardesim aslinda ben evde kaldim diye kendini SIKINTI YA
sokanlarin yüregiklerine su serpim dedim ama pot kirdim tabiki evliliginde iyi yanlari vardir, herhalde her evlilik bir degildir. benim burda tanidigim bi türk ailesi var onlara adeta hayranim.60 yaslarinda olmalarina ragmen hala cok iyi anlasiyolar ve birbirlerini cok seviyolar hani derler ya yok kardesim evliligin ömrü iki yil diye bu dogru degilmis onlarda gördüm...bu bizlerin elindeymis, tabiki karsilikli olan bisey bu.karsilikli anlayis sevgi saygi oldugu sürece evlilik cok iyi güzel bi kurum bakama sen bana herkez ben gibi degil yaa :)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ayy bizim de yas basi aldi gitti ..:p:p:D:D

bizdemi deprosyana girsek neee :D:D:D:D =) =)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı @Cihan**
ayy bizim de yas basi aldi gitti ..:p:p:D:D

bizdemi deprosyana girsek neee :D:D:D:D =) =)

=)bos ver cihan kardesim en iyisi bekarlik sultanliktir...
yaaa varya bisey dicem ama gülmeyin yaa ,ya cihan kardes sen admin miydin ya yeni ögreniyom yok kardesim yok benim aklim gitmis, bu yasta yaslanmis beynim fuzuli kardes yazinca gördüm admin diye bide baktimki adminsinnnn :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ya depresyonda de ilim ama kendimi çok tuhaf hissediyorum bütün arkadaşlarım ya evlendi ya nişanlandı bu durum çok kötü moralımı bozuyor kendimi çok yanlız hissediyorum :(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Günes

yaaa varya bisey dicem ama gülmeyin yaa ,ya cihan kardes sen admin miydin ya yeni ögreniyom yok kardesim yok benim aklim gitmis, bu yasta yaslanmis beynim fuzuli kardes yazinca gördüm admin diye bide baktimki adminsinnnn :D

ya bekarlı ın tek avantajı biyere gitmek için kimseden izin almıyorsun birtek bu var :)ama bizler için sultanlık de il bence sultanlık islami çerçevelerde yaşamayanlar için geçerli..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı eslem
Orjinal Yazarı Günes

ya bekarlı ın tek avantajı biyere gitmek için kimseden izin almıyorsun birtek bu var :)ama bizler için sultanlık de il bence sultanlık islami çerçevelerde yaşamayanlar için geçerli..
o baska konuya giriyo eslem kardesim dedigin sinirsiz yasamak onuda zaten kimse yapamaz günah olmasa bile...ona bakarsan aileler var ama evlilik baska evlen de gör. :Dkötü demiyorum tabiki evlilige, degil ama sorumlulugun iki kati oluyo malesef... ?(
valla bekarken bende öyle diyodum aman ne olucakmiski diyodum, aman sakin ürkmeyin haa ben böyle diyom diye ama bu bi gercek, ben bilincsizdim siz olmayin daha iyi aslinda bilmek hazirlikli olur insan bence :) :)Rabbim mutlu yuva nasip etsin cümlesine...Allah c.c a emanet ol kardesim...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Öyle bir sıkıntım yok.Mutluyum rabbime şükür.Tabi ki ruh eşini bulmak çok önemli.Ben daha geç bulacaklardanım , o kadar.Rabbim hayırlısını çıkarsında varsın geç olsun.Ne demişler geç olsunda güç olmasın.Nasip :)Herkese hayırlı kısmetler...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Günes

o baska konuya giriyo eslem kardesim dedigin sinirsiz yasamak onuda zaten kimse yapamaz günah olmasa bile...ona bakarsan aileler var ama evlilik baska evlen de gör. :Dkötü demiyorum tabiki evlilige, degil ama sorumlulugun iki kati oluyo malesef... ?(
valla bekarken bende öyle diyodum aman ne olucakmiski diyodum, aman sakin ürkmeyin haa ben böyle diyom diye ama bu bi gercek, ben bilincsizdim siz olmayin daha iyi aslinda bilmek hazirlikli olur insan bence :) :)Rabbim mutlu yuva nasip etsin cümlesine...Allah c.c a emanet ol kardesim...

yok abla öyle yapanlar varki zaman ilerledikçe artık evlenmeden birlikde yaşayan insanların sayısı artıyor ..ve insanımız bu duruma ne yazıkkı modern ça diyebiliyor :(

ablam o kadarda olucak sonuçda baba evi de il evilik ve zaten insan evlendi inde belirli sorumları üstlenmeyi göz önüne bulundurmalı yoksa aksi takdırde mutlu olmayı başaramaz.. :)

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı YaMusaB
Depresyano girecek bi durum yok bence, Rabbim herkesin nasibini verir... Yaratan Rabbim, elbette yarattı ı kişiyi sevecek birini de yaratmıştır...

Size katiliyorum, :)

Onemli olan depresyona girmek yerine sabredebilmek...

Rabbim cumlemize hayirli yazilar nasip etsin insaALLAH.

Üst Alt