Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ay dayanamayacağım daha fazla okuyama :)

BU KADAR ABARTMAYIN BU KUPAYA KATILAMAYAN TAKIMLARDA VAR FB EN AZINDAN HER YIL KATILIYOR MAKSAT KATILABİLMEK :)
Bu yazılanlar ince bir zeka ürünü yazılar.hakaret yok küfür yok.Ben de fenerliyim ama gülüp geçiyorum.
Yendikte küçük mü gördüler.Eskisine de yenisine de galib gelemeyen savaşmayan, hanım hanımcık bir takımımız var
.Başakan diyor ya "inanırsak şampiyonuz".İnananlar cennete gider zor da olsa gider :)ama inanmayanla şampiyon olunmadığı bir kez daha gerçekleşti.
Hoca maç öncesi sporcuyu motive ediyor.Şampiyon muyuzz? "eweettttt"gelgelelim realde çok güzel laflar bunlar sadece eylemde ayyukaya çıkıyor
Sahaya çıkıp savaşmak ve mücadele etmek lazım.Gerisi teferruat....Bırakalım birazda mizah yapsınlar yoksa hepten çöküyoruz.
Futbol bir ayak oyunudur, gereksiz kupa yoktur.
Kazanılan ve kazanılamayan kupa vardır. Fenerbahçe adı, Kazandığı kupalar olmasa fenerbahçe olmazdı.
Her büyük takımın hedefi, alamadığı kupayı gereksiz saymak değil, gerekli kılmaktır.Biz fenevbahçemize inanıyoruz keser döner sap döner gün geliv hesap döner deyu ferman edile :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Kupaya katılamayanların adı Fenerbahçe değil ki gündem olsun, veya 29 yıldır kupaya hasret başka bir takım yok ki bu kadar eğlence olsun millete.

Fenerbahçe bu adıyla, sanıyla, şanıyla, zanıyla, w... Fenerbahçe bu :D

Hocam renkli tv'de kupayı göremediniz en azından plazma devri geçmeden görseydiniz diyoruz o kadar :D

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Bu konuyu kitliyorum, lütfen daha güncellemeyin utanıyorum ;)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ne diyelim yüce dağların başı karlı olur sanırım bu kadar bol kepçeden eleştiri taşlarına hedef olmak meyveli ağaç olmaktan ileri geliyor ;)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:hahaha: :hahaha:
süpersin baskan
nice 30yillara :kiki:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
:hihi:

4 gün önce olsam bu konuyu ben paylaşacaktım :Smiley (106): :D
Benden önce davranılmış :anlastik:
Toplu mesaj atarak yetindim :D

ellerine saglık :ok:

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Meydana gelen toplu kuş ölümlerine bir yenisine Malatya’da rastlandı.Çok sayıda kanarya Malatya Stadı’nda yere serili olarak bulundu :D

Üst Alt