Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben başlayayım sorunları sıralamayasayın admin sayfalar bozuk sitemizin yükü agırlaştı sanırım hafifletseniz sayfalarda sorun oluyor açılmıyor yada bozuk açılıyor tam açılmıyor eksik açılıyor mesela az öncede bana yasaklandınız gibi bir hata geldi hemen hemen hergün bu gibi bir sorunla karşılaşıyorum geçen hafta 2 gün giremedim siteye nedenini bilmiyorum online görünüyorum giriş yapın diyor:S efendim şimdilik bunlar aklıma geldikçe yazarım saygılarımla huzurlu akşamlar
Az önceki yasaklandınız sayfası ben dahil herkeste çıktı Güncelleme sırasında çıktı sadece, güncelleme bitince kendiliğinden düzeldi.
Sayfalarda hata var konusuna gelince sayfalardaki hatalar nasıl türden hatalar ? Herhangi bir kodu var mı ? Hata kodu yoksa ekran görüntüsü alalım.
Evet sitenin yükü gün geçtikçe artıyor fakat siteden gözle görülecek miktarda gelir elde edemediğimiz için şimdilik yeni imkanlar oluşturmak yerine elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanmaya gayret gösteriyoruz ancak
Siteye girememe gibi bir sorununuz olduğu durumlarda ise sitenin alt kısmındaki İletişim bölümünden yada onur@yenidendogus.net adresine sorunu bildirirseniz çözüm önerisi gelecek yada çözüm için gerekli uygulama yapılacaktır
efendim sayfalarda hata kodu yok nasıl anlatayım hmmm.. bakınız açıyorum sayfayı tam açılmıyor diyelimki o sayfada benim mesajım var üst üste falan görünüyor yada bazı mesajlar hiç görünmüyor hani konuyu cevapla seçenekleri falan hiç görünmüyor sayfayı yenileyip bekleyince düzeliyor..
bu arada teşekür ederim..
aslında onuda denemiştim ama aksilik bu ya yeni şifreniz mail adresinize gönderilecek dendi ama ben mailimide açamamıştım
bende sorun gözükmüyor sayın admin........belkide sık gelemediğimden hayırlı olsun kardeşim...........allah muvaffakat versin ...rahman yardımcın olsun........
Son günlerdeki kapanma sorunları nedeniyle forumu başka bir makineye taşıdım ve yavaşlama+kapanmalar olmasın diye Özel üye ve yöneticilerin görebildiği Sohbet kısmını ve forum sayfasının en altında bulunan Top 10 eklentilerini iptal ettim.