Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Sitemiz içerisinde dolaşırken farkettiğiniz sorunları bu alandan bildirerek daha çabuk çözüme ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun Onur kardeşim.Hayırlı olsun.

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
ben başlayayım sorunları sıralamaya:)sayın admin sayfalar bozuk sitemizin yükü agırlaştı sanırım hafifletseniz sayfalarda sorun oluyor açılmıyor yada bozuk açılıyor tam açılmıyor eksik açılıyor mesela az öncede bana yasaklandınız gibi bir hata geldi hemen hemen hergün bu gibi bir sorunla karşılaşıyorum:) geçen hafta 2 gün giremedim siteye nedenini bilmiyorum online görünüyorum giriş yapın diyor:S efendim şimdilik bunlar aklıma geldikçe yazarım saygılarımla huzurlu akşamlar:)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Az önceki yasaklandınız sayfası ben dahil herkeste çıktı :) Güncelleme sırasında çıktı sadece, güncelleme bitince kendiliğinden düzeldi.

Sayfalarda hata var konusuna gelince sayfalardaki hatalar nasıl türden hatalar ? Herhangi bir kodu var mı ? Hata kodu yoksa ekran görüntüsü alalım.

Evet sitenin yükü gün geçtikçe artıyor fakat siteden gözle görülecek miktarda gelir elde edemediğimiz için şimdilik yeni imkanlar oluşturmak yerine elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanmaya gayret gösteriyoruz ancak =)

Siteye girememe gibi bir sorununuz olduğu durumlarda ise sitenin alt kısmındaki İletişim bölümünden yada onur@yenidendogus.net adresine sorunu bildirirseniz çözüm önerisi gelecek yada çözüm için gerekli uygulama yapılacaktır :)

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
efendim sayfalarda hata kodu yok nasıl anlatayım hmmm.. bakınız açıyorum sayfayı tam açılmıyor diyelimki o sayfada benim mesajım var üst üste falan görünüyor yada bazı mesajlar hiç görünmüyor hani konuyu cevapla seçenekleri falan hiç görünmüyor sayfayı yenileyip bekleyince düzeliyor..

bu arada teşekür ederim..

aslında onuda denemiştim ama aksilik bu ya yeni şifreniz mail adresinize gönderilecek dendi ama ben mailimide açamamıştım:D

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
benim yazdigim konu mesela silinmis
az öncede yazmistim nicin

öneriler yazmistim neyse önemli diyil

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bende sorun gözükmüyor sayın admin........belkide sık gelemediğimden hayırlı olsun kardeşim...........allah muvaffakat versin ...rahman yardımcın olsun........

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Son günlerdeki kapanma sorunları nedeniyle forumu başka bir makineye taşıdım ve yavaşlama+kapanmalar olmasın diye Özel üye ve yöneticilerin görebildiği Sohbet kısmını ve forum sayfasının en altında bulunan Top 10 eklentilerini iptal ettim.

Forum biraz yoluna girerse aktif ederiz tekrar (:

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
İyİ yapmiŞssin onur kardeŞ. İnŞallah bu kapanmalarda son bulur.

Üst Alt