Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
ayna sen beni eleştirmiyorsun ben az çok biliyorum kimlerle atıştığınızı.. ve beninm canım bu atışmalara sıkılıyor.. Bu beş para etmez atışmalar yüzünden çok değerli arkadaşlarımın canı sıkılıyor kalpleri kırılıyor.. Bırakın birbirinizle atışmayı Gelin benimle atışın... Ben hepinizin kurşununa göğüs gererim.. Ama benim arkadaşlarım yufka yürekli.. onlarla atışmayın... direk sana yazıyormuş gibi oldu ama aslında genel konuşuyorum...

Kiminle atışıyormuşum ki?
Benim kimseyle bir derdim yok varsa ki eğer o kişiler burda değil..Ben sadece aklımdan geçen düşünceleri yorum olarak yazdım sana,ne var bunda:)
Ve emin ol derdim seninle ve ya bir başkası ile atışmak değil..Ki eğer öyle düşünüyorsan bunu sana düşündürene sorman gerek..ve yine eğer ki seninle veya bir başkası ile atışmak isteseydim güzel kardeşim emin ol arkadan konuşmak yerine mertçe yüreklice ve çatır çatır tartışırdım..çekinecek birşeyim yok değil mi;)

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
KARDEŞ

Beni sev beni..

neyse durubey kardeş..

açtığın bu güzel forum için teşekkür ederim..

ALLAH hepimizin yolunu açık etsin.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
o halde neden burası tartışma ortamına dönüştü.... ayna hakkatten sen bu konuyu gırgırına açtığımı anlayamadınmı....

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
burda adı gecmeyenler ne oluyor pek, nefret ettiklerin mi? =)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
hayat: Kuralları ihlal ettiği için
:D:Dkendi sitesinden bile kural ihlali yapark admine kendini banlattıran duru:tatil:
hiç gülüceğim yoktu:hehehe:
hadi söliyim bari avatarımı değiştirip yine bir kural
ihlali yapark cici bir kız koyuyorum:Dbi kaç güne inş.:Smiley (40):
o zaman çıkarım belki bu listeden:-O:D

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
tipik duru vakası der ..güler geçerim..:)

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
:)) Durubey kardeş bende seni sevmiyorum sebebi yok..
Böyle açık sözlü olduğun için kanım kaynadı :))Hepimiz kardeşiz Allah gönlümüzü sevgi ile doldursun.. Allah razı olsun emeğine sağlık:ok:

Aminn ecmain inşaAllah :gul:

Üst Alt