Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
bu sandalye ne yaw Ömer kardes
aklima hitler zamani geldi tüylerim diken diken

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
evet haklisin ama bayram nasil aklina geldi onu anlamadim ?( ?( ?(
cünkü resim cok ic karartici

buarada su kayik resmi bana bahar ayindan okulun sezonun sonlarina dogru sinifla yapdigimiz kanu turunu aklima getirdi ne acayipti ya ben, kirsehirli pinar, batmanli adnan veeeee kaptanimiz kayip balik nemo diyarbakirli fikret en iyisiydik bizden komik ve eglencelisi yoktu okadar sallandigimiz halde suya devrilmemistik
caktirmayin gecen sene yapdigimda iyi devrilmistim kayikin kontrolünü kaybettiydik en önde ben oturuoyrdum sonra agacdallarina dogru gittik bir anda agacin dali benim alnima carpti bende tak arkaya devrildim ve kafar yasemini oturagina carptiydi bende gülmekten gözlerimi acamiyordu yaseminde beni bayildi zannedip panige yakalandi ve arka oturakta arkadisima "Esra, esra bu bayildi" derken cumburlop bi devrildik :D :D :D :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı ömer_HTTB
HAY ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN SİZİN YAW...OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE NE İŞİNİZ VAR ÖYLE TEHLİKELİ İŞLERDE YAW...FESUBHANALLAH... :D

AH ŞU GENÇLER YOK MU... :D

ne yapalim Ömer abi yoksa zayif aliriz spor dersinden ama genede cok güzel birsey tavsiye ederim :p :p :p

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
evet gecen oruc oruc bizim yerin spor sahasini 5 kere dolanip ondan sonra basket oynamistim ogün baya iyi oynamistim
bende baseti severim ama izlemesini daha cok
malum boyumuz 1.63 pek yetmioyr ama top calma milletin önünü kesme gibi isleri iyi yaparim zaten diger oyuncularda beni o isle görevlendiriyor 8) 8) 8)

Üst Alt