Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet haklisin ama bayram nasil aklina geldi onu anlamadim
cünkü resim cok ic karartici
buarada su kayik resmi bana bahar ayindan okulun sezonun sonlarina dogru sinifla yapdigimiz kanu turunu aklima getirdi ne acayipti ya ben, kirsehirli pinar, batmanli adnan veeeee kaptanimiz kayip balik nemo diyarbakirli fikret en iyisiydik bizden komik ve eglencelisi yoktu okadar sallandigimiz halde suya devrilmemistik
caktirmayin gecen sene yapdigimda iyi devrilmistim kayikin kontrolünü kaybettiydik en önde ben oturuoyrdum sonra agacdallarina dogru gittik bir anda agacin dali benim alnima carpti bende tak arkaya devrildim ve kafar yasemini oturagina carptiydi bende gülmekten gözlerimi acamiyordu yaseminde beni bayildi zannedip panige yakalandi ve arka oturakta arkadisima "Esra, esra bu bayildi" derken cumburlop bi devrildik
evet gecen oruc oruc bizim yerin spor sahasini 5 kere dolanip ondan sonra basket oynamistim ogün baya iyi oynamistim
bende baseti severim ama izlemesini daha cok
malum boyumuz 1.63 pek yetmioyr ama top calma milletin önünü kesme gibi isleri iyi yaparim zaten diger oyuncularda beni o isle görevlendiriyor 8) 8) 8)