Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
geldim günlük yeniden burdayım

ne kadarda özlenmişsiniz :)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Hoş geldin huzurumsun

sende özlenmişsin seni görmek güzel :)

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Hoşgeldin huzumsun;seni fellik fellik birileri aruyordu umarım ulaşmışlardır :D

Sevgili günlük ;ben de sana yazacaktım ama vazgeçmiştim demekki huzurumsuna hoşgeldin demekle nasip olacakmış :p
Aslında dün çok mutluydum bir arkadaşım geldi ve gönlüme su serpti gitti,ancak 5 yıldır yanımda bulunan benim derdimi dinliyen,yanlızlı ıma ortak olan muhabbet kuşum öldü ;(
öyle güzel konuşuyordu ki uzun uzun cümleler kuruyordu dün onu kafesinde ölü bulunca beynimden vurulmuşa döndüm ;(
ev şuan o kadar sessizki etrafımda uçuşan annemmmmm,bebe im,cicikuşum deyip kahkahalar atan ben cevap vermeyince pis eşşek anne diyen kuşum yok artık ;( ;(
Kafesi bomboş kaldı ,yemi suyu öylece bana bakıyor ;( ;( ;(
Ben cicim siz naparım ;(
Artık mutlu olmaktan,gülmekten çok korkuyorum çünkü ne zaman mutlu olsam kahkahayla gülsem ardından bir acı vuruyor bana ;(
zaten hep o gün bu gülüşüm bu mutlulu um hayr de il rabbim seni unutmadım gülüşümü hayırlara vesile kıl diye dua etmiştim...
İşte günlük susayım diyorum ama çok MUTSUZUM beeeeeeeeennnn ;(

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı TebessüM
Hoş geldin huzurumsun

sende özlenmişsin seni görmek güzel :)

sagol ablam

bu arada hediyeni aldım bu kadar çabuk beklemiyordum ben gitmeden hediyem geldi çok begendim çok çok tesekkürler en kısa zamandada ben göndericem sana hediyeni Allaha Emanet Ol ablam

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
maussema. tel ini arıyordu kimde var diye.

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Degerli Salihin Abimize Yüce Mevladan(c.c) Acil Şifalar Dilerim...Tez zamanda iyileşir inşallah...

Yasemin yada nimesay kardeş...1996'da 6 eylül Cuma günü Saat_12-1.00 arası aldıgımız şirin muhabbet kuşumuzu tam beş yıl sonra kaybetmemiz çok acı gelmişti...ömürleri o kadar ne yaparsın...? :(

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
sevgili günlük içim çok garip bugün
Allah hayırlara çıkarsın ama çok canım sıkılıyor ;(

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Kuşumu özledim onun kafesinin bulundu u odaya giremiyorum ;( ;(
bunun yanında bu acı günümde yanımda olamayan sevdi im insanlarıda çok özledim onlara sarılıp a lamak istiyorum..
binlerce kez seni seviyorum desemde şuan bu kelimeyi çok az kullandı ımı hissediyorum..
Dün rüyama geldi kuşum bana sarıldı öptü annemmm dedi bana of offfff me er benim hayatımda ne kadar çok yere sahipmiş...
Benim yanlızlı ımı,üzüntümü,sevincimi paylaşan cicim seni çok özledim ;(

Üst Alt